Tips

Red data op je iOS-toestel

Je jailbreak-poging is op een fiasco uitgedraaid, of je hebt per abuis gegevens op je iOS-toestel gewist. Dat ruikt naar dataverlies. Tenzij EaseUS MobiSaver Free de verdwenen bestanden alsnog weet op te diepen.

Het zal je maar gebeuren: je hebt foto’s, contactpersonen of berichten op je iOS-apparaat gewist. Of je jailbreakpoging is op een catastrofe uitgedraaid. Gegevens kwijt dus? Niet noodzakelijk, want met EaseUS MobiSaver Free – en met wat geluk – haal je die alsnog terug.

De werking van EaseUS MobiSaver Free is erg eenvoudig, althans naar de gebruiker toe. Je hoeft het programma maar te installeren, aan te duiden welk soort bestanden je wil terughalen, je iOS-toestel op het gevraagde moment te verbinden en het programma begint je toestel te scannen.

[download_file]

Voorwaarde is wel dat je ook de recenste versie van iTunes op je computer hebt geïnstalleerd. Het programma kan overweg met iPhone, iPad en iPod Touch, met iOS 4, 5, 6 of 7.

[related_article id=”160534″]

Als het goed is, krijg je na afloop van deze scanronde een overzicht van alle items die het programma op je toestel heeft gedetecteerd. Je hoeft dan maar aan te duiden welke van die items je graag had gerecupereerd.

MobiSaver Free kan overweg met onder meer foto’s, video’s, bijlagen bij berichten, contacten, belgeschiedenis, kalender, herinneringen en (Safari) bookmarks.

Lukt het niet om data rechtstreeks terug te halen, weet dan dat de tool ook informatie kan ophalen uit de recentste back-up van iTunes.

Het programma is weliswaar gratis voor thuisgebruik, maar vereist een gratis registratie wanneer je er werkelijk data mee wil terughalen. 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business