Tips

Download gratis het ICT-Jaarboek: deel 3

Speciaal voor ons gratis seminarie over Trends in IT van 2 september, bieden wij je het bekende ICT-Jaarboek aan als download. Dit is deel 3 over hardware.

Speciaal voor ons seminarie over Trends in IT van 2 september, bieden wij je het bekende ICT-Jaarboek aan als gratis download.

In dit derde deel van het ICT-jaarboek lees je alles over hardware. Hoe tevreden zijn Belgische bedrijven over hun laptops, tablets, smartphones, servers en storage? Wie virtualiseert? En wat zijn de marktaandelen in deze categorieën in ons land van HP, Dell, IBM, Apple en de andere?

Verder besteden we aandacht aan de opmars van SSD in de pc én in het datacenter. We laten je kiezen tussen laptops, tablets en alles daartussen. We spreken met CIO’s over onder andere BYOD en infrastructure as a service.

Je kunt hier ICT-Jaarboek: deel 3 (hardware) downloaden.

Op 2 september verzorgen Smart Business en ZDNet.be een gratis seminarie over Trends in ICT. Ook deze thema’s komen er verder aan bod. Meer info over dit seminarie en over onze populaire seminariereeks vind je op www.businessmeetsit.be.

[related_article id=”152275″]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business