Tips

Vensters altijd op de voorgrond houden

Ben je met een boel verschillende vensters aan het werken, dan is het vaak zaak om het overzicht niet te verliezen. Wil je één venster de hele tijd bovenaan houden, dan is er PinME.
[download_file]

Wil je bijvoorbeeld foto’s uit verschillende mappen naar één venster slepen, dan is het handig als dat ene venster altijd bovenaan blijft. Hoewel een aantal programma’s die optie ingebakken hebben, is dat lang niet altijd voor alle software het geval. Met PinME regel je dat alsnog in een handomdraai.

Het tooltje is piepklein en zet met twee klikken een venster vast. Haal het rar-bestand binnen via de downloadknop onderaan dit artikel en open het. Installatie is niet nodig: het programma zit losjes in de map.

Dubbelklik op PinME en op het eerste zicht lijkt er niet veel te gebeuren. Kijk rechts beneden op je scherm en je zal echter merken dat het programma zich in je systeemvak heeft genesteld. Wil je nu een venster bovenaan houden, klik je op het icoontje met de punaise en kies je het venster dat je wilt vastzetten. Je kan nog wel op de knop van het venster klikken in de taakbalk om het te minimaliseren. Wil je later terug alles normaal zetten, ga je terug in het PinME-menu en klik je op het lijntje van het vastgezette venster. Je herkent het aan het slotje.

downloadspinmetipvenstervoorgrond

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals