Tips

Gebruik Tax-On-Web en eID zonder miserie met gratis browser

Voortaan hoef je niet meer te knoeien met plug-ins wanneer je met je eID wil inloggen op Tax-on-Web of een andere site. Een nieuwe handige browser werkt zonder gedoe samen met je kaartlezer.

Tax-On-Web, eHealth en andere applicaties van de overheid bieden de Belg online een heleboel mogelijkheden. Vooral het online invullen van belastingen is erg populair, maar inloggen op de dienst brengt steevast problemen met zich mee. Langs de ene kant moet de browser die je gebruikt compatibel zijn. Browsersoftware evolueert snel waardoor dat niet zo vanzelfsprekend is. Verder heb je in de regel extra software zoals Java nodig zodat je kaartlezer met het e-portaal werkt.

Voor veel gebruikers is dat een gedoe, en dat schrikt mensen af. Freedelity pakt nu uit met één stuk software dat inloggen op overheidsdiensten voor altijd eenvoudiger moet maken. Het bedrijf werkt al jaren aan software die compatibel is met het Belgische eID en introduceerde eerder op Android en iOS de Freedelity Secure Browser. Die Secure Browser komt nu ook naar Windows. Hij bevat handige links naar eID-websites en is voorzien van de nodige plug-ins, zodat je niet hoeft te knoeien met Java.

Het stuk software is compatibel met Windows 7, 8 en 10, en bezit alles wat je nodig hebt om op de online diensten van de overheid in te loggen. Dat is handig voor iedere gebruiker maar zeker ook de minder computergezinde medemens. Met de nieuwe tool op de pc is er één snelkoppeling waarmee je rechtstreeks toegang krijgt tot alle relevante diensten. Met het belastingseizoen in het vooruitgang raden we de software aan iedere Belg met een eID en Taks-On-Web-ambities.

browserdownloadseidtax-on-web

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bekijk prijzen