Windows 10 creators update

Microsoft lanceert verschillende nieuwe functies met de Creators Update. We sommen de interessantste nieuwe opties voor je op.

Advertentie

Gisteren startte de gefaseerde uitrol van de Windows 10 Creators Update. Microsoft stuurde de nieuwe versie van het besturingssysteem al naar Windows Insiders. Daarna komen mensen met veelvoorkomende hardware aan de beurt en tenslotte stuurt de Windows-makers zijn update uit naar mensen met oudere of exotischere hardware. Onze redacteur schreef  eerder al een uitgebreide review over de Creators Update. Hier overlopen we de interessantste nieuwe functies waaraan je je mag verwachten.

Advertentie

1 REACTIE

  1. Het feit dat updates geen gigabytes groot meer zijn (hopelijk toch) is wat mij het meest interesseert. Iedere maand zit je met zo’n gigantisch pakket te downloaden en ik heb hier 3 PC’s. Mijn Telemeter vind dat leuk… Nu zet ik dat boeltje dan gewoon uit (ik heb Win10 pro) en bepaal ik zelf wanneer het binnen komt.
    Ook voor mijn tablet is dit handiger, dat spul heeft maar 16GB (aangezien dat toestel maar een 32bit Windows draait zijn de updates daar wel “maar” 500MB). Al kwam deze update te laat, ben teruggegaan naar Win8.1 omdat het toestel gewoon niet meer mee te werken was. Ik gebruikte het al vrij weinig en als het dan altijd updates moet installeren dan gooi je het uiteindelijk uit het raam.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here