Tips

Tech Tip: een Facebook Messenger bericht verwijderen

Tech Tips Messenger Bericht Verwijderen
Een Facebook Messenger bericht is makkelijk te verwijderen door de drie puntjes in te drukken die verschijnen wanneer je een bericht aantikt.

We maken het allemaal wel eens mee en als je dat bericht dan niet meer kan verwijderen, kan dat in sommige omstandigheden voor problemen zorgen. Gelukkig kwam Facebook recent met een oplossing voor Messenger en kan je nu gedurende 10 minuten je berichten verwijderen.

Hoe verwijder ik een bericht in Facebook Messenger?

Een bericht verwijderen via je smartphone

Via de Messenger-app kan je makkelijk een bericht verwijderen. Druk gedurende enkele seconden op het bericht. Wacht tot de berichtreacties- en -opties verschijnen en kies voor Verwijder. Tik hierop en je krijgt twee opties te zien: het bericht alleen voor jou verwijderen of voor iedereen in het gesprek. Kies Verwijderen voor iedereen en klaar! Je gesprekspartners zien wel dat je een bericht verwijderd hebt, maar hopelijk hebben zij niet de kans gekregen om het te lezen.  

Een bericht verwijderen via je computer

Om een Messenger-bericht te verwijderen op computer klik je op de drie puntjes die verschijnen als je met de muis over je tekst beweegt. Kies voor Verwijderen en opnieuw kan je kiezen tussen Verwijderen voor jezelf of Verwijderen voor iedereen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business