Tech Tips Messenger Bericht Verwijderen

Een Facebook Messenger bericht is makkelijk te verwijderen door de drie puntjes in te drukken die verschijnen wanneer je een bericht aantikt.

Advertentie

We maken het allemaal wel eens mee en als je dat bericht dan niet meer kan verwijderen, kan dat in sommige omstandigheden voor problemen zorgen. Gelukkig kwam Facebook recent met een oplossing voor Messenger en kan je nu gedurende 10 minuten je berichten verwijderen.

Hoe verwijder ik een bericht in Facebook Messenger?

Een bericht verwijderen via je smartphone

Via de Messenger-app kan je makkelijk een bericht verwijderen. Druk gedurende enkele seconden op het bericht. Wacht tot de berichtreacties- en -opties verschijnen en kies voor Verwijder. Tik hierop en je krijgt twee opties te zien: het bericht alleen voor jou verwijderen of voor iedereen in het gesprek. Kies Verwijderen voor iedereen en klaar! Je gesprekspartners zien wel dat je een bericht verwijderd hebt, maar hopelijk hebben zij niet de kans gekregen om het te lezen.  

Een bericht verwijderen via je computer

Om een Messenger-bericht te verwijderen op computer klik je op de drie puntjes die verschijnen als je met de muis over je tekst beweegt. Kies voor Verwijderen en opnieuw kan je kiezen tussen Verwijderen voor jezelf of Verwijderen voor iedereen.


Gerelateerde artikelen

Hoe verwijder ik mijn Instagram-account definitief?

Ben je uitgekeken op Instagram of bezorgd om je privacy? Dan kan je jouw Instagram-account tijdelijke deactiveren of verwijderen. Hier lees je hoe je dat doet!

Hoe verwijder ik Facebook definitief?

Ben je uitgekeken op Facebook of maak je je zorgen om je privacy? Dan kan je jouw Facebook-account voorgoed verwijderen. We leggen uit hoe!

Tech Tip: Twee vensters naast elkaar zetten in Windows

Hoe zet je twee vensters naast elkaar in Windows? Meer dan een eenvoudige toetsencombinatie heb je er niet voor nodig.

Tech Tip: Hoe activeer ik de donkere modus in Facebook Messenger?

De donkere modus is eindelijk beschikbaar in Facebook Messenger. Zo zet je het aan.
Sven schrijft graag over smartphones, e-bikes, gaming en alles wat met computers te maken heeft. Daarnaast schrijft hij dagelijks over fotografie en combineert hij die hobby met reizen.