Tips

5 must-have apps voor Apple TV in 2020

De App Store voor Apple TV kent heel wat leuke apps. Dit zijn 5 essentiële apps voor jouw Apple TV.

Apple TV biedt talloze mogelijkheden om je tv-ervaring nog leuker te maken. De settopbox draait tegenwoordig een uitgebreide waaier aan applicaties en steeds meer ontwikkelaars zien ook het nut van deze media-ontvanger in. Nu ook Apple Arcade gelanceerd is eind 2019 kan je nog meer games spelen op Apple TV. Maar er is meer dan dat. In dit lijstje lichten we 5 essentiële Apple TV-applicaties uit.

Apple TV NASA

NASA

We beginnen met een ietwat vreemde eend in de bijt. Je zou het misschien niet verwachten maar ook de NASA heeft een app voor Apple TV. Je kan live op je tv meekijken met ruimtevaartmissies, foto’s of zon- en maansverduisteringen meevolgen. Echt de moeite om eens uit te proberen!

Download de app gratis.

 

Apple TV Alto's AdventureAlto’s Adventure

In 2018 nog was Alto’s Adventure hét spel om te spelen op Apple TV. Maar ook in 2020 moet deze game zeker niet onderdoen. De karakters zijn uniek en ook de levels zijn ongelofelijk leuk om uit te spelen. En voor wie een vervolg wil is intussen ook ‘Alto’s Odyssey’ verschenen.

Download de app gratis.

 

Apple TV AirbnbAirbnb

Ook Airbnb verwacht je misschien niet meteen op je tv. Het reisplatform heeft wel degelijk een specifieke app voor Apple TV ontwikkelt en is best handig. Vooral wanneer je bv. met twee of meerdere personen moet beslissen over je reis is het leuk om op een overzichtelijke manier op je tv vakantiehuizen te bekijken.

Download de app gratis.

 

Apple TV NetflixNetflix

Toch eentje om niet te vergeten. Netflix is onmisbaar op je Apple TV. Verwen jezelf, en neem een abonnement. Sinds eind 2019 staat ook Apple TV+ op je settopbox te schitteren. Niet alles is evengoed, maar probeer het eens uit.

Download de app gratis.

 

Apple TV CalmCalm

Na al dat gamen, bingewatchen en reizen boeken moet je natuurlijk tot rust komen. Calm is dé app om je mentale gezondheid naar een nieuw level te brengen. Aan de hand van de rustige beelden en het geluid van kabbelend water zal je al heel wat rustiger worden of beter slapen.

Download de app gratis.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business