We gaan aan de slag met Advanced System Care 9, een onderhoudstool met een focus op Windows 10, die ook je privacy niet vergeet.

Met MyColruyt heb je altijd kookinspiratie op zak en spreek je je boodschappenlijstjes gemakkelijk in met Google Assistant.

Ken je dat vervelende gevoel dat je geen inspiratie hebt voor ’s avonds? Of dat gevoel in de winkel dat je denkt dat je iets bent vergeten? Dat kan allemaal verleden tijd zijn met de MyColruyt applicatie

“Ga voorbereid op pad met MyColruyt.”

Inderdaad, Colruyt heeft een app. MyColruyt bestaat intussen wel al een tijdje maar is door de jaren heen echt een leuke toepassing geworden. Van persoonlijke aanbiedingen, lekkere suggesties en een boodschappenlijst die je kan inspreken via Google Assistant. Het is allemaal mogelijk via de MyColruyt applicatie. In deze workshop leer je omgaan met deze leuke kookassistent.

Stap 1 / MyColruyt profiel

Voor je met de MyColruyt applicatie aan de slag kan moet je een profiel aanmaken. Download de MyColruyt applicatie in de Google Play Store of App Store en open de toepassing. Registreer je hier bij Colruyt of ga naar www.mijnextra.be en kies voor registreer je hier om een nieuw profiel aan te maken. Probeer je zo goed mogelijk aan te vullen met voorkeuren en favorieten. Op die manier kan MyColruyt je persoonlijke voorstellen en aanbiedingen doen op basis van je aankoopvoorkeuren.

MyColruyt
Maak je eigen MyColruyt-profiel aan.

Stap 2 / basis

Als je MyColruyt opendoet kom je meteen op het eerste tabje terecht. Bovenaan staat een zoekbalk waarmee je alle producten die Colruyt heeft kan opzoeken. Je kan producten aanduiden als favoriet of in je boodschappenlijstje plaatsen aan de hand van het hartje. Je kan ook producten scannen in de winkel aan de hand van de scanfunctie rechtsbovenaan.

MyColruyt
Van hieruit kan je alles beheren.

Stap 3 / inspiratie

De inspiratietab vind ik persoonlijk een van de leukere functies van de app. Elke week geeft de app je een weekmenu met suggesties en leuke recepten. Je komt zelden iets gewoon of hetzelfde tegen. Colruyt slaagt er wekelijks in om pure Vlaamse gerechten een leuke twist te geven. Tik eens op ‘Dag’ en de app geeft je automatisch de juiste ingrediënten op basis van het aantal personen dat je ingeeft.

MyColruyt
Elke week een nieuw menu met suggesties en leuke recepten.

Stap 4 / Google Assistant

Sinds oktober is het ook mogelijk om via Google Assistant je boodschappenlijstje in te spreken. Google zal dan automatisch je ingesproken lijstje in de app plaatsen. iOS-gebruikers moeten daarvoor eerst de Google Assistant applicatie downloaden de App Store. Zeg tegen de Assistant “Hey Google, praat met Colruyt”. De Assistant zal je begeleiden om connectie met Colruyt te maken en nadien gaat alles vanzelf.

MyColruyt
“Hey Google, praat met Colruyt.”