Netflix Maart 2020

Benieuwd wat er in maart 2020 nieuw op Netflix België verschijnt? Dit zijn de beste films en series voor Netflix België.

Advertentie

Elke maand verschijnen er een hoop nieuwe films en series op Netflix België. Wij informeren je alvast over wat je kan verwachten voor maart 2020. Zo weet je meteen of je je abonnement moet opzeggen of toch maar beter betaalt voor een extra maand. Heb je nog nooit Netflix gekeken? Dan weet je ook meteen of dit het ideale moment is om je gratis proefperiode te starten. Met al die maartse buien blijf je toch liefst binnen!

Better Call Saul – Seizoen 5 (elke dinsdag)

De topserie Breaking Bad mag dan al wel sinds 2013 gedaan zijn, het succes van de serie is nog lang niet afgelopen. Netflix heeft het verhaal van Walter White en (vooral) zijn kompanen nog aardig weten te verlengen met spin-off films en series. In oktober kwam de film El Camino uit over Jesse Pinkman. De serie Better Caul Saul over de frauduleuze advocaat Saul Goodman is inmiddels al aan zijn vijfde seizoen toe. Vorige week verscheen de eerste aflevering, en elke dinsdag in maart zal een nieuwe aflevering uitgebracht worden.

I Am Not Okay With This – Seizoen 1 (26 februari)

Deze Netflix Original ziet er op het eerste zich uit als een typische sitcom. Het vertelt het verhaal van Syndey, een middelbaarstudent die een beetje socially awkward is. Maar ze ontdekt dat ze bovennatuurlijke gaven heeft. De serie werd gemaakt door dezelfde producers die verantwoordelijk zijn voor Stranger Things, dus dat belooft!

Pokémon: Mewtwo Strikes Back: Evolution (27 februari)

Donderdag is het International Pokémon Day. De beste manier om dat te vieren is uiteraard om een Pokémonfilm te bekijken! Netflix brengt de film Mewtwo Strikes Back: Evolution naar zijn platform. De film zal ook in het Nederlands beschikbaar zijn. Gotta catch ‘em all!

Castlevania – Seizoen 3 (5 maart)

Een cartoon voor de liefhebbers van het fantasygenre, of voor wie nostalgische herinneringen heeft aan de gelijknamige videogamereeks. In de reeks zet Trevor Belmont de eeuwige strijd verder die zijn familie voert tegen Vlad Tepes, ook wel gekend onder de naam ‘Dracula’.

Mission Impossible: Fallout (5 maart)

Iedereen kent Mission Impossible wel. Netflix brengt de zesde en voorlopig laatste film naar het platform. In deze film moet Ethan Hunt alles bovenhalen om de terroristen te stoppen, zo veel zelfs dat acteur Tom Cruise zwaar gewond raakte tijdens de opnames. Met ook nog Henry Cavill en Ving Rhames, werd er zeker niet uitgespaard op de cast.

The Protector – Seizoen 3 (6 maart)

Netflix originals zijn al lang niet meer exclusief Engelstalig. Deze buitenlandse producties kunnen ook vaak content van hoge kwaliteit opleveren. Voor wie wat avontuurlijker ingesteld is, kan de Turkse serie The Protector misschien wel een aanrader zijn. Een jonge man die in hartje Istanboel woont, ontdekt er dat hij banden heeft met een mysterieuze orde. Al snel moet hij het opnemen tegen een al even mysterieuze tegenstander om de stad te redden. De audio is origineel in het Turks, maar kreeg ook een gedubde versie in het Engels, Duits en Frans.

Neighbours 2: Sorority Rising (9 maart)

Voor wie het allemaal wat minder serieus mag zijn, kan Bad Neighbors 2 wel eens voor een ontspannen avond zorgen. Het koppel Mac (Seth Rogen) en Kelly (Kelly Radner) krijgt dit keer te maken met een vereniging van vrouwelijke studenten, die uiteraard voor heel wat overlast zorgen. Om van hun buren af te geraken, krijgen ze hulp vanuit onverwachte hoek.

Advertentie