Tips

De 7 beste tech-cadeau’s voor je hippe mama

Moederdag
10 mei vieren we moederdag. Daar kan over gediscussieerd worden, maar één ding staat vast: moeders verdienen af en toe een cadeautje. Dit zijn 7 leuke tech-cadeau's volgens ons.

Moet jij nog op zoek naar een origineel moederdagcadeau? Dat we nu noodgedwongen thuis zitten maakt die zoektocht éxtra uitdagend. Maar geen paniek, wij deden het huiswerk voor jou. Met deze gadgets met wow-factor scoor je gegarandeerd. Want geef nu toe, mama’s verdienen toch alleen maar het beste?

1. Je eigen homecinema 
Om heerlijk in bed te bingewatchen of de kids rustig bezig te houden: deze Epson thuisprojector maakt van iedere kijkervaring een feest. Het toestel tovert beelden tot maar liefst 150 inch (3,81 meter) op de muur. Met zijn strakke look en luxe afwerking in wit of zwart leder past de compacte krachtpatser naadloos in elk interieur. Een eigen homecinema die zowel stijlvol, duurzaam als multifunctioneel is? Dit hebbeding van Epson maakt het mogelijk. De laserlichtbron gaat tot wel 20.000 uren mee: goed voor tien jaar lang dagelijks kijkplezier. 

Epson EF-100B/W – 999,00 euro

Heb je interesse in deze leuke beamer van Epson? Schaf ‘m aan via Coolblue.

2. Herinneringen voor het leven 
Elke moeder heeft een uitgebreide collectie foto’s en video’s, als herinnering aan de mooiste momenten in het leven. Die zijn goud waard en wil je nooit kwijt. Een goede back-up is dan ook onmisbaar. Deze LaCie Mobile Drive is snel, beschikt over een indrukwekkend geheugen (tot 5 TB!) én oogt verrassend stijlvol met haar aluminium diamantgeslepen ontwerp! Een geschenk voor het leven.  

LaCie Mobile Drive – 79,99 euro

Heb je interesse in deze LaCie? Koop ‘m hier.

3. Smartphone voor fotofans 
Heeft jouw mama een passie voor foto’s? Dan is de Sony Xperia 1 II met topcamera gegarandeerd een schot in de roos. Deze smartphone is de perfecte bondgenoot voor picture perfect Instagramfoto’s en eindeloos bingewatch-plezier. Voorzien van de nieuwste snufjes – denk aan stereoluidsprekers, camera met 3 lenzen, 5G-compatibiliteit – heeft de Sony Xperia 1 II alles in huis voor entertainment op topniveau. De prachtige Style Cover beschermt tegen slijtage en oogt heerlijk hip. Hebben! 

Xperia 1 II – 1199 euro

Interesse in deze krachtpatser? Schaf ‘m aan via Sony.

4. Stijlvolle dorstlesser 
Verras je mama met een duurzaam geschenk. Deze shiny SipWell design-waterkoeler voor thuis biedt plaats aan een 10 liter waterfles en komt in tal van hippe kleuren. De must-have lest op ieder moment de dorst én past in ieder interieur. Handig is de drie-in-één functie! Een fris glaasje plat of bruiswater, of warm water voor je kopje thee? Jij beslist!  

Moederdag
SipWell SUBLIMO SPARKLE – abonnement/maand: 30,00 euro

Interesse in deze SipWell voor thuis?

5. Muzikaal pauzemoment 
Even ontsnappen aan lawaai of andere stoorzenders. Met deze draadloze Noice Cancelling oortjes van Sony gun je jouw mama het ideale ontspanningsmoment. De uitzonderlijke geluidskwaliteit en topnotch ruisonderdrukking staan garant voor een perfecte muzikale beleving. En ook aan het gebruiksgemak is gedacht. Met een vinger over de oordopjes regel je moeiteloos het volume én schakel je storend omgevingsgeluid uit.  

Moederdag
Sony WF1000XM3 – 177,00 euro of tweedekansje voor 142,00 euro

Kan je moeder nog een goed paar draadloze earbuds gebruiken? Schaf ze aan via Coolblue.

6. Een oogje in het zeil 
Ongewenst bezoek of onregelmatigheden in huis? De Somfy Indoor camera stuurt meteen een pushberichtje naar de smartphone. Maar de camera biedt zoveel méér dan diefstalbeveiliging. Is jouw mama gehecht aan haar fluffy viervoeter? Voortaan kan ze haar pluizige thuisblijver ook vanop afstand in de gaten houden. Makkelijk om het beestje even te sussen of als fact check, mochten de buren klagen over geblaf. Bij thuiskomst schuift er weer een luikje voor de lens. Goed voor volledige privacy voor iedereen! 

Moederdag
Somfy Indoor Camera – 143,00 euro

Interesse in deze gebruiksvriendelijke indoor camera?


7. Je mooiste momenten altijd op zak
Rechtstreeks streamen én vliegensvlug back-ups nemen van al je foto’s, video’s en hele muziekcollectie? Dit manusje-van-alles van Seagate is onmisbaar voor nostalgische mama’s die hun herinneringen levenslang willen koesteren. De lichte en supersnelle Seagate One Touch SSD zorgt ervoor dat geen enkel digitaal bestand verloren gaat. Bovendien is hij zo klein als een bankkaart, perfect voor in de handtas! 

Seagate One Touch SDD – 84,99 euro

Interesse in deze leuke SSD externe harde schijf voor al je herinneringen? Schaf ‘m aan bij Krëfel.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business