Sonos
Sonos

De kracht van het Sonos-ecosysteem merk je pas echt wanneer je meerdere speakers hebt. Dan kan je bijvoorbeeld speakers groeperen, zodat overal dezelfde muziek klinkt.

Advertentie

Iedereen kent het probleem: je bent aan het schoonmaken en doet dat natuurlijk liever met een muziekje, maar steeds wanneer je een nieuwe kamer binnenloopt kan je de muziek van de andere kamer niet meer horen. Sonos lost dat handig op door speakers te laten groeperen. Zo laat je dezelfde muziek op alle speakers in het huis spelen, zodat je kan gaan en staan waar je wil zonder dat je de muziek moet achterlaten.  

Stap 1 / Speakers groeperen

Heb je meerdere Sonos-speakers en wil je deze groeperen zodat je muziek gesynchroniseerd kan afspelen, begin dan muziek af te spelen op een van de speakers die je straks wil groeperen. Ga nu naar de Sonos-applicatie en klik op ‘kamers’. Je ziet nu dat er muziek wordt afgespeeld op een van de speakers. Druk vervolgens op ‘Groep’. Nu krijg je de keuze om andere speakers aan te vinken. Vink de speakers aan waar je de muziek wil synchroniseren en druk op ‘Klaar’. De muziek zal nu op alle speakers in de groep worden afgespeeld!   

Sonos

Stap 2 / Volume aanpassen

Wanneer je het volume van een groep aanpast, wordt standaard het volume van elke speaker in de groep aangepast. Maar wat als je het volume van een enkele speaker wil aanpassen? Ga opnieuw naar de Sonos-app en druk onderaan op de mediaspeler. Tik nu een keer kort op de volumeregelaar. Er verschijnt nu een optie waarmee je het volume van elke speaker afzonderlijk kan instellen.

Sonos
Tik op de volumeregelaar om het volume voor elke speaker afzonderlijk in te stellen.
Advertentie

Gerelateerde artikelen

Review Sonos Port: je muzikale thuishaven

Sonos-speakers worden over het algemeen geprezen voor hun audiokwaliteit, maar wat wanneer je al beschikt over een high-end speaker setup en deze compatibel wil maken met het Sonos-ecosysteem? Daarvoor bestaat de Sonos Port.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here