Disney+ woody buzz

Of je nu fan bent van de vele klassiekers van Disney of hongerig bent naar nieuwe films en series, Disney+ heeft het allemaal.

Advertentie

Nog een week en dan verschijnt Disney+ eindelijk hier bij ons in België. Ondertussen wachten we al bijna een jaar op de lancering, maar we worden eindelijk beloond met tal van klassiekers en een hoop nieuwe films en series. Wij kozen vijf films die je meteen moet (her)bekijken op 15 september. Abonneren kan tot die dag bovendien nog met 10 euro korting.

De Leeuwenkoning

De Leeuwenkoning is voor veel fans de ultieme Disney-klassieker en is altijd de moeite waard om nog eens een keer opnieuw te kijken. Groeide je op met de Vlaamse versie? Dan kan je er ook voor kiezen om de Engelse versie een keer te kijken of andersom. Het verhaal van Simba zal je hoe dan ook nog steeds even hard aangrijpen als in 1994. Hakuna Matata!

Black Panther

Wie na bovenstaande trailer nog niet emotioneel is geworden, zal dat ongetwijfeld wel zijn na het kijken van Black Panther. De hoofdrol in de film wordt gespeeld door Chadwick Boseman, die eind vorige maand stierf na een jarenlang gevecht tegen kanker. Het opnieuw bekijken van Black Panther lijkt dan ook een passend eerbetoon aan een geweldige acteur. Bovendien is het een goede voorbereiding op de vele Marvel-miniseries die tussen nu en 2022 op Disney+ zullen verschijnen. Heb je tijd genoeg? Dan mag Avengers: Endgame ook niet ontbreken. Wakanda forever!

Mulan

Mulan is de eerste Disney+ exclusive die te kijken is via Disney+ Premier Access. Dit houdt in dat je 21,99 euro betaalt om de film als eerste te kunnen zien, drie maanden voor hij gratis te kijken is voor elke Disney+-abonnee. Heb jij als Disney-fan van het eerste uur alles in de digitale bibliotheek van het bedrijf al gezien, dan is Mulan een interessante optie. Loop dus snel naar de winkel en sla alvast wat popcorn in. Zo haal je een echte bioscoopervaring naar je woonkamer.

Toy Story

Toy Story is voor Pixar wat de Leeuwenkoning is voor Disney. De tekenfilm uit 1995 volgt cowboy Woody en astronaut Buzz Lightyear, twee stukken speelgoed die vechten voor de affectie van eigenaar Andy, maar na een lang avontuur vol obstakels goede vrienden worden. Toy Story is een klassieker die je gewoon gezien moet hebben. Ken je de tekenfilm al vanbuiten? Dan zijn ook de drie sequels beschikbaar op Disney+. 

Star Wars

Als Star Wars-fan zal je het enorm moeilijk hebben om slechts één film te kiezen uit het ruime aanbod dat beschikbaar is. Van de originele trilogie tot The Rise of Skywalker, Lego Star Wars of Rogue One, er is meer dan keuze genoeg. Onze absolute aanrader is echter geen film, maar wel een serie, namelijk The Mandalorian. Het tweede seizoen van deze geweldige serie zit eraan te komen op 30 oktober en als Belgen hebben we lang genoeg mogen wachten op een manier om de avonturen van The Mandalorian en Baby Yoda te bekijken, dus doe dit zeker als eerste!

Vind je bovenstaande films reden genoeg om een abonnement te nemen op Disney+? Doet dat dan nog snel aan 59,99 euro in plaats van 69,99 euro. Deze actie loopt nog tot en met 14 september.

Advertentie

Gerelateerde artikelen

5 redenen om voor Disney+ te kiezen

Op 15 september is het zover. Een dag waar heel wat families, kinderen en zelfs ouders of grootouders naar uitkijken. De komst van Disney+ naar België.

Deze 9 nieuwe Marvel-series verschijnen alleen op Disney+

Overweeg jij als Marvel-fan een Disney+ abonnement te nemen? Dan kan je alvast uitkijken naar series zoals She-Hulk, Loki en Wandavision.

Mulan in december gratis te kijken op Disney+

Mulan, de film die exclusief op streamingdienst Disney+ zal verschijnen, zal vanaf 4 december gratis te bekijken zijn.

3 REACTIES

  1. Bij Leeuwenkoning staat “Groeide je op met de Vlaamse versie? Dan kan je er ook voor kiezen om de Engelse versie een keer te kijken of andersom”

    Waarop baseer je je als ik vragen mag?
    Ik heb ondertussen een abonnement bij Disney+, maar ik zie bij (bijna) alle tekenfilms wel ‘Nederlandse’ versies, maar de Vlaamse versies vind ik nergens.
    Dit vind ik persoonlijk echt wel een groot gemis. Er zijn verschillende goede tekenfilms (waarvan u er hierboven enkele aanhaalt) die een zeer goede vlaamse casting hebben, maar deze zijn jammer genoeg op Disney+ niet beschikbaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here