Tips

Workshop LinkedIn verwijderen: dag zakelijk werkmedium!

LinkedIn
Velen zijn het erover eens dat LinkedIn steeds meer begint te lijken op Facebook, maar dan een corporate variant ervan. Heb jij ook schoon genoeg daarvan? Wij vertellen je hoe je jouw LinkedIn-account verwijdert.

“LinkedIn is niet meer wat het geweest is.”

LinkedIn begon ooit als een zeer zakelijk netwerk waar je belangrijk corporate nieuws kon volgen. Inmiddels is het een groot podium geworden voor bedrijven om zichzelf zo goed mogelijk te profileren. Ook de likes zijn, net als bij Facebook, inmiddels omringd door andere rare opties. Ben je zelf ook helemaal klaar met al dit geneuzel? Lees dan hieronder hoe je jouw LinkedIn-account verwijdert.

Dag LinkedIn!

Stap 1 / Ga naar instellingen

Het spreekt voor zich dat je je op de website van LinkedIn moet begeven om het proces te kunnen starten. Klik rechtsboven op jouw eigen foto en vervolgens in het drop-downmenu op ‘Instellingen en privacy’. In het vervolgscherm klik je op het kopje ‘Account’. Helemaal onderaan zie je de mogelijkheid om op ‘Uw LinkedIn-account sluiten’ te drukken. Doe dit ook.

Stap 2 / Zet door en geef een reden op

Vervolgens kom je op een pagina terecht waar LinkedIn aan jou vraagt of je zeker weet dat je jouw account wil verwijderen. Je hebt op deze pagina tevens de optie om een reden op te geven waarom je jouw account wil verwijderen. Druk hierna op ‘Volgende’ en je belandt op een pagina waar je uit veiligheidsoverwegingen je wachtwoord moet invoeren. Druk vervolgens op ‘Account Sluiten’ en je bent klaar. Het kan tot zeven dagen duren voordat al jouw informatie van LinkedIn weg is.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business