LEES DIT, Tips

Disney+ België: deze titels verschijnen in februari

Februari wordt een belangrijke maand voor Disney+. Dit is een overzicht van de nieuwe titels op het streamingplatform.

Heb je alles op Disney+ ondertussen al uitgekeken? Dan komt deze maand net op tijd, want in februari zullen er meer dan 300 nieuwe titels aan de bibliotheek van Disney+ worden toegevoegd! Dat komt omdat Disney haar ‘andere’ streamingplatform Star gaat integreren in de bibliotheek van Disney+. Star zal net als Marvel en National Geographic een merkteken krijgen op de homepagina. Bij de start op 23 februari voegt Star 314 nieuwe films en series toe. De volledige lijst gaan we hier niet opsommen, maar met onder andere The Walking Dead, Deadpool, Shape of Water en Die Hard zit er heel wat leuks tussen. Tegen het einde van het jaar zou Disney+ dankzij Star 1000 nieuwe titels tellen. Daarmee zet het streamingplatform op vlak van aanbod haar voet helemaal naast Netflix.

Opgelet: met de toevoeging van Star zal Disney+ wel een prijsverhoging van €2 euro per maand doorvoeren. Heb je al een jaarabonnement afgesloten, dan zal die uiteraard pas worden doorgerekend als je het abonnement verlengt. Nieuwe abonnees maken dus best voor 23 februari hun account aan.

Nieuwe titels op Disney+ in februari

Naast Star heeft Disney+ deze maand nog heel wat nieuws te bieden. Het platform lijkt er een gewoonte van te maken om elke vrijdag nieuwe content toe te voegen. Zo krijgen we nog enkele weken op vrijdag een nieuwe aflevering van de even unieke als bizarre Marvel-serie Wandavision voorgeschoteld, naast nog enkele nieuwe titels. Dit is een overzicht per week:

12 februari – Inside Pixar (deel 2)

Het tweede deel van de documentaireserie over Pixar, de studio die ons klassiekers zoals The Incredibles, Toy Story, Finding Nemo en onlangs nog Soul gebracht heeft. Maar hoe wordt een animatiefilm nu gemaakt? Inside Pixar geeft een interessante inkijk achter de schermen.

  • Africa’s Hidden Wonders (National Geographic)
  • The Science of Stupid (National Geographic)

19 februari – The Muppet Show (seizoen 1-5)

The Muppet Show ging in 1976 in première. Er worden vandaag de dag nog steeds nieuwe reeksen gemaakt over Kermit en zijn vrienden, maar die kunnen stuk voor stuk niet tippen aan het originele. 45 jaar later heeft Disney de boodschap begrepen, en brengt het de eerste vijf seizoenen in volle glorie naar Disney+.

  • Flora en de Fantastische Eekhoorn (Disney)
  • India From Above (National Geographic)

26 februari – Myth: A Frozen Tale

Hoe ziet Frozen er uit in virtual reality? Je hebt je die vraag waarschijnlijk nog nooit gesteld, maar toch beantwoordt Disney hem voor je. In juni ging Myth: A Frozen Tale in première op de Oculus Quest. Deze kortfilm speelt zich af in het Frozen-universum en is gemaakt in VR-stijl. Vanaf eind deze maand ook zonder VR-headset te bekijken.

  • Mickey Go Local (Disney)
  • Flicka 2 (20th Century Studios)
  • Flicka: Country Pride

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business