Nieuws

Disney+ wordt vanaf februari 2 euro per maand duurder

Disney+ Star
Videostreamingdienst Disney+ voegt vanaf februari Star toe aan het aanbod. Dat zijn 1000 nieuwe titels voor twee euro per maand extra.

Niet Star Wars, wel Star. Dat is de nieuwe dienst die Disney+ in februari gaat toevoegen aan zijn streamingdienst. Dat betekent ook dat het bedrijf het abonnement vanaf 23 februari 2 euro per maand duurder maakt. De prijs gaat in Europa van 6,99 euro naar 8,99 euro.

Disney+ Star

Dat nieuws heeft Disney aangekondigd op zijn jaarlijkse Disney Investor Day. De videostreamingdienst krijgt een volwaardige integratie van Star waardoor er heel veel nieuwe films, series en documentaires worden toegevoegd aan het Disney+-aanbod.

Momenteel is het nog niet helemaal duidelijk welke titels Star allemaal zal aanbieden. Volgens de eerste aankondigingen zou er wel heel wat content bijkomen die gemaakt is door Disney Television Studios, FX en de Disney-bibliotheek zelf. Maar titels werden niet genoemd. Naast eigen content zouden er ook titels van 20th Century, ABC, Freeform en Searchlight moeten bijkomen. Nog even afwachten dus.

De prijs stijgt met twee euro, maar je krijgt er – laten we hopen – een pak extra leuke content bij. Hopelijk hebben mensen dat prijsverschil over voor Star. Het bedrijf had de nieuwe dienst ook als een optie kunnen aanbieden, waarbij mensen zonder interesse Star achterwege kunnen laten. In ieder geval zullen details in de komende weken nog wel gepubliceerd worden. Intussen heeft de videostreamingdienst al zo’n 86,8 miljoen betalende abonnees.

Heb je interesse in een abonnement? Hier kan je alle info terugvinden.

Disney+ Star
Er zouden ongeveer 1000 nieuwe titels bijkomen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business