Netflix

Zo kijk je Netflix offline. Handig wanneer je je favoriete TV serie of film ook zonder internet of mobiele data wil kunnen kijken.

Advertentie

Met de Netflix-app voor Windows 10 kan je eenvoudig films en series kijken op je pc of laptop. Soms wil je echter Netflix offline kunnen kijken en dan moet je eerst afleveringen downloaden. Dat is heel eenvoudig en duurt, afhankelijk van je internetsnelheid, helemaal niet lang. Onderstaande stappen werken in Windows, maar ook voor Netflix op Android, iOS, Chromebooks en tablets.

TV serie of film downloaden op Netflix

Volg onderstaande stappen en je kan meteen beginnen kijken. Als je nog niet zeker bent wat je wil zien, dan raden wij je onze kijktips van de redactie voor april aan.

  1. Open het menu in de linkerbovenhoek en klik op Mijn downloads.
  2. Klik op Zoek een downloadbare titel.
  3. Selecteer je favoriete film of serie.
  4. Druk op de neerwaartse pijl om te downloaden.
  5. Ga terug naar Mijn downloads en begin met kijken.
Kies je favoriete Netflix-film of serie.

Smart downloads

Smart downloads zijn enorm handig als je vaak offline kijkt. Zo hoef je niet elke aflevering apart te downloaden. De volgende aflevering wordt immers automatisch gedownload de volgende keer dat je terug online bent. De gekeken aflevering wordt meteen ook verwijderd. Zo blijft de gebruikte opslagruimte beperkt en kom je nooit aan de limiet van 100 downloads.

Veel offline kijkplezier! Meer suggesties vind je in ons Netflix-overzicht voor april.


Gerelateerde artikelen

Dit verschijnt er deze maand op Netflix in België (april 2021)

Ben jij ook benieuwd wat er allemaal op Netflix verschijnt in april 2021? Wij zorgen voor een overzicht van de beste nieuwe series en films.

Kijktips van de redactie: april 2021

Weet je niet meer wat kijken op Netflix, Amazon Prime, Disney+ of Streamz? Doe hier inspiratie op met onze maandelijkse kijktips.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here