Nieuws

Dit verschijnt er deze maand op Netflix in België (april 2021)

Netflix April 2021
Ben jij ook benieuwd wat er allemaal op Netflix verschijnt in april 2021? Wij zorgen voor een overzicht van de beste nieuwe series en films.

Nu de coronalockdowns ons langer dan verwacht binnen houden, kunnen we wel wat vers Netflix-voer gebruiken. We zetten enkele nieuwe releases en kijktips op een rijtje.

Concrete Cowboys – 2 april 

Deze sterke prent ging in september van 2020 in première op het filmfestival van Toronto. Netflix besloot de licentie te kopen. Concrete Cowboys is een waargebeurd verhaal en vertelt over de ‘urban cowboys’ uit Philadelphia. Niemand minder dan Idris Elba vertolkt de hoofdrol. Eentje om naar uit te kijken, dus. 

Madame Claude – 2 april 

Madame Clause vertelt het verhaal van de Française Fernande Grudet. Zij lag aan de basis van een luxebordeel in Parijs, waar ze een straf netwerk van sekswerkers voor opbouwde. Zo zou ze op een bepaald moment zelfs Amerikaans president John F. Kennedy ontvangen hebben. Haar turbulente, soms gestoorde leven is voer voor een interessante prent. Een kijktip. 

Snelle: Zonder Jas naar Buiten – 16 april 

Een interessante documentaire over de Nederlandse rapper Snelle (Lars Bos in het echte leven). “Ik zou wel willen dat mensen de Snelle kunnen zien die ik soms zie, die eenzaam is, die twijfels heeft en daardoor echt mens wordt,” zegt zijn maatje Maan in de trailer. Netflix kon een openhartige documentaire inblikken, waarin we te zien krijgen hoe de onbekende jongen zich op korte tijd populair maakte in de Lage Landen.

This Is a Robbery: The World’s Biggest Art Heist – seizoen 1 – 7 april

Deze serie lijkt mee te gaan surfen op het succes van La Casa de Papel, maar heeft evenzeer een veelbelovende plot, die zich op de grootste kunstroof ooit baseert: de overval van 1990 in Boston. Twee daders drongen het Stewart Gardner Museum binnen en trokken hun wapens. “Dit is een overval!” De politie bijt in het stof terwijl de dieven met kostbare kunstwerken aan de haal gaan. Ook nu nog leidt een gouden tip naar een beloning van 10 miljoen euro. Wie weet brengt deze serie jou wel op het goede spoor? 

Lees ook: Deze films en series verdwijnen van Netflix in april 2021

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business