Glupteba
Hacker attacking internet

Op zoek naar een nieuwe serie om je zomeravonden mee te vullen? Vanaf morgen is de Marvel-serie Loki te zien op het streamingplatform Disney+.

Advertentie

2021 is een fijn jaar voor de Marvel-fans. Na de grootte leegte die Avengers: Endgame heeft gelaten, draait het Marvel-universum weer op volle toeren. WandaVision mocht in januari de spits afbijten, en onlangs kregen we ook Falcon and the Winter Soldier voorgeschoteld. Morgen trakteert Marvel ons alweer op een gloednieuwe serie: Loki. Wie het hoofdpersonage van deze miniserie is, dat kan je zelf wel achterhalen. De serie heeft een wat bijzondere plaats in de chronologische tijdlijn. Het verhaal speelt zich namelijk af binnen één van de alternatieve tijdlijnen uit Avengers: Endgame, één waar Loki ervandoor kan gaan met de fel begeerde Tessaract.

Morgen verschijnt enkel nog maar de eerste aflevering op Disney+. Elke daaropvolgende woensdag lost Disney een nieuwe aflevering. In totaal telt Loki zes afleveringen. Eigenlijk had Loki vorig jaar al moeten verschijnen op het streamingplatform, omdat de gebeurtenissen van de serie belangrijk zijn voor de volgende Doctor Strange-film. Maar omdat de coronapandemie de volledige cinemaplanning van Marvel in de war heeft gegooid, werd Loki ook met een jaartje uitgesteld. De eerste reacties op Loki zijn alvast lovend. Recensenten die de eerste twee afleveringen al eens mochten bekijken voor de internationale release, spreken van de ‘beste Marvel-serie’ ooit. We zijn benieuwd!

Hoe kan je Loki kijken?

Loki zal exclusief te bekijken zijn op het streamingplatform Disney+. Je dient dus een abonnement af te sluiten als je dit nog niet hebt. Sinds 23 februari kost een abonnement op Disney+ je 8,99 euro per maand of 89,90 euro per jaar, waar dit in de begindagen van het platform nog 6,99 euro p/m en 69,90 euro p/j was. Het aanbod is sinds de toevoeging van Star dan ook veel uitgebreider worden. Daarnaast kan je op Disney+ ook nog het beste van Walt Disney Studios, Pixar, Star Wars, National Geographic en The Simpsons terugvinden.


Deze redacteur heeft een niet te stillen nieuwsgierigheid. Schrijft en denkt graag na over de impact die technologie heeft op onze maatschappij.