Tips

Tech Tip: Ga diefstal tegen met de Invoxia Bike Tracker

Fietstracker invoxia
Wie al eens met de (elektrische) fiets op pad gaat, maakt zich uiteraard zorgen dat zijn/haar fiets gestolen wordt. De Invoxia fietstracker helpt je bij het volgen van je fiets, je wagen of zelfs je partner.

De Invoxia Bike Tracker is een GPS tracker die speciaal ontworpen is om op je fiets te monteren. Dit doe je door het apparaatje te verstoppen in de rode reflector die meegeleverd wordt. Zo kan je geheel onopvallend je fiets lokaliseren als hij ooit een keer gestolen wordt of natuurlijk de politie in de goede richting sturen.  

De Invoxia fietstracker op zichzelf.

Hoe bevestig je een fietstracker?

De Invoxia Bike Tracker is enorm eenvoudig te installeren. Het apparaatje is slechts enkele centimeters groot en past makkelijk in de reflector, die makkelijk toegankelijk is via een enkele schroef. De fietstracker komt bovendien met twee elastische bandjes. Die kan je gebruiken om het apparaat ergens anders op je fiets te bevestigen, of bijvoorbeeld aan de halsband van je hond of kat, of je sleutelbos. Mogelijkheden genoeg.

De tracker is makkelijk te bevestigen.

Makkelijk te volgen via de app

Het instellen van de tracker is al even eenvoudig. Je sluit hem aan op een usb-poort van je computer en schakelt Bluetooth in op je telefoon. Vervolgens leg je beide naast elkaar en doorloop je de stappen. De app zal je fietstracker updaten en vervolgens kan je live de locatie ervan volgen. Je kan kiezen om elke 5 tot 8 minuten een update te ontvangen of elke 10 tot 14 minuten om batterij te besparen. In het laatste geval heb je een batterijduur tussen de 10 dagen en 7 weken. In het eerste geval de helft.

Invoxia Bike Tracker app

Wij gebruikten de tracker op zichzelf ook voor andere doelen, zoals het volgen van onze bagage tijdens een reis naar Portugal. Zo wisten we zeker dat onze bagage aan boord was en wisten we meteen ook wanneer deze op de bagageband lag. Enorm handig!

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van het moment

De beste elektronica-acties van het moment

Bekijken bij bol.com

Business