nieuw op netflix december 2021

Wat verschijnt nieuw op Netflix België in december? Wij zorgen elke maand voor een overzicht van de leukste films en series.

Advertentie

Heb je het aanbod van Netflix ondertussen al uitgekeken? Dan hebben we goed nieuws. Vanaf 1 december verschijnen er (bijna) elke dag weer leuke nieuwe titels op Netflix België. Naar goede gewoonte brengen we een overzicht van de beste films en series die in december hun weg naar Netflix zullen vinden.

Netflix heeft nog enkele toppers bewaard voor het einde van het jaar. Denk maar aan het laatste deel van La Casa de Papel, een nieuw seizoen van The Flash én het tweede seizoen van The Witcher. Uiteraard zullen er heel wat nieuwe kerstfilms verschijnen om jezelf al in de juiste stemming voor de feestdagen te krijgen.

Nieuw op Netflix België: december 2021

The Power of The Dog – 1 december

Deze cowboyfilm met Benedict Cumberbatch in de hoofdrol is sinds 17 november te zien in de bioscoop. Nog niet in je dichtstbijzijnde cinemazaal geraakt? Vanaf 1 december kan je hem gewoon zien op Netflix.

Lost in Space: Seizoen 3 – 1 december

La Casa de Papel: Seizoen 5 (deel 2) – 3 december

We hebben twee maanden geduld moeten hebben, maar op 3 december gaat het vijfde seizoen van La Casa de Papel eindelijk verder. Netflix heeft nog vijf afleveringen van deze Spaanse successerie voor ons in petto.

The Flash: Seizoen 8 – 3 december (wekelijks)

Titans: Seizoen 3 – 8 december

Angel has Fallen – 8 december

Midsommar – 8 december

The Unforgivable – 10 december

Outbreak – 15 december

Deze film mag dan wel dateren uit 1995, hij is vandaag actueler dan ooit. Wanneer inwoners uit een klein stadje geïnfecteerd geraken door een mysterieus virus, begint een race tegen de klok om een tegenmiddel te ontwikkelen.

The Hand of God – 15 december

The Witcher: seizoen 2 – 17 december

Dé blikvanger van Netflix voor de maand december is ongetwijfeld het tweede seizoen van The Witcher. Het eerste seizoen, inmiddels alweer twee jaar geleden, was alvast een succes. In het tweede seizoen zetten Geralt of Rivia en Ciri hun epische tocht naar hun lotsbestemming verder. Te zien op Netflix vanaf 17 december, dus tijd genoeg om dat eerste seizoen nog eens op te frissen.

Emily in Paris: Seizoen 2 – 22 december

Silent Hours – 23 december

Cobra Kai: Seizoen 4 – 31 december


Gerelateerde artikelen

Streaming kijktips van de redactie: november 2021

Weet je niet meer wat kijken op Netflix, Amazon Prime, Disney+ of Streamz? Doe hier inspiratie op met onze maandelijkse kijktips.