Tips

Streaming kijktips van de redactie: april 2022

Weet je niet meer wat kijken op Netflix, Amazon Prime, Disney+ of Streamz? Doe hier inspiratie op met onze maandelijkse kijktips van de redactie.

Probleem: je hebt alle laatste nieuwe releases op je favoriete streamingdienst al gezien en bent op zoek naar iets nieuws om te kijken. De redactie van TechPulse helpt je daar graag bij en deelt daarom maandelijks zijn beste kijktips. Heb je een abonnement op NetflixStreamzDisney+Amazon Prime VideoApple TV+ of nog een andere streamingdienst? Lees dan zeker even verder in onze maandelijkse kijktips.

Kijktips: wat kijkt de redactie van TechPulse deze maand?

Wouter: Our Great National Parks (Netflix)

De grootste en meest spectaculaire Nationale Parken, daar gaat deze serie over. Met niemand anders dan Barack Obama als verteller word je meegezogen in de wereld van natuur en dieren die je nooit eerder zag. Met een focus op wat we vandaag hebben en hoe we die schat moeten blijven bewaren verteld Obama over al deze verborgen pareltjes. Our Great National Parks is een miniserie van vijf afleveringen die 52 minuten duren. De serie is ook ideaal voor kinderen omdat de afleveringen kort en krachtig zijn ingevuld. Van Patagonië tot Indonesië over Kenya, reis mee vanuit je zetel. 

https://www.youtube.com/watch?v=KcI_xfryMD0&ab_channel=Netflix

Arend: Fleabag (Amazon Prime Video) 

Fleabag (what’s in a name) is een jonge vrouw van rond de dertig die wanhopig haar weg zoekt in het drukke London. Haar liefdesleven is een rommeltje, haar familie is een dysfunctioneel hoopje ontwrichte ellende, en op de koop toe wordt ze voortdurend achtervolgd door haar eigen verleden. Phoebe Waller-Bridge weet in haar BAFTA-winnende reeks een uiterst charmant en toch kwetsbaar personage neer te zetten, waarmee ze een van de beste Britse comedy-reeksen van de voorbije jaren brengt. Net als bij vele andere gelijkaardige series uit het Verenigd Koninkrijk bestaat de reeks uit slechts twee seizoenen, maar meer is er ook niet nodig om het hilarische, aangrijpende en ontroerende verhaal van Fleabag verteld te krijgen.

Marijn: It’s Always Sunny in Philadelphia (Disney+)  

Op 20 april pakt Disney+ uit met alle 14 seizoenen van de cultserie ‘It’s Always Sunny in Philadelphia’. De reeks volgt de leefwereld van ‘The Gang’, een groep egocentrische vrienden die de niet zo succesvolle bar Paddy’s Pub uitbaten. It’s Always Sunny in Philadelphia blinkt uit in politieke incorrectheid, met gevoelige onderwerpen als racisme, wapenbezit en het homohuwelijk. Gelukkig neemt de reeks zichzelf niet te serieus, want in de aflevering ‘The Gang Tries Desperately to Win an Award’ lachen ze ermee dat ze (ondanks de steengoede ontvangst) vaak over het hoofd gezien werden bij de grote awards. Het blijft een heerlijke serie om te ontspannen na een drukke werkdag. 

Jens: Better Caul Saul (Netflix) 

Het is niet de eerste keer dat we Better Call Saul als kijktip geven maar nu het zesde en laatste seizoen op het punt staat te beginnen (vanaf 19 april te bekijken op Netflix) hebben we deze maand een valabel excuus om in herhaling te vallen. Better Call Saul is een geniale spin-off van Breaking Bad die gaat over de begindagen van de slinkse advocaat Saul Goodman, die we leren kennen als de hardwerkende maar onfortuinlijke Jimmy McGill, met Bob Odenkirk alweer in een glansrol. De aanwezigheid van Breaking Bad-personages zoals Mike Ehrmantraut, de Salamanca-familie en het criminele meesterbrein Gustavo Fring voelt aan als pure nostalgie en daar komen nu nog eens de enige echte Walter White en Jesse Pinkman bij. Redenen genoeg dus om uit te kijken naar het nieuwe seizoen. Maar ook als je Breaking Bad niet gezien hebt, is Better Call Saul een aanrader. Ons verdict: it’s all good man! 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business