Tips

Kijk House of the Dragon aflevering 1 gratis in België en Nederland

House of the Dragon HBO Max VPN
Heb jij geen abonnement op Streamz of HBO Max? Met een VPN kan je nu alvast de eerste aflevering van House of the Dragon gratis kijken.

Het aantal streamingdiensten blijft groeien en een extra abonnement nemen op Streamz of HBO Max enkel voor House of the Dragon is misschien niet meteen te verantwoorden. Zeker niet als de Game of Thrones-spinoff verspreid over tien weken wordt uitgezonden en je dus drie maanden lang een abonnement moet nemen. Gelukkig is er een manier om de eerste aflevering gratis te kijken in België en Nederland.

House of the Dragon gratis kijken

In België kan je de reeks op Streamz kijken, in Nederland op HBO Max. De eerste aflevering is echter ook te bekijken op het YouTube-kanaal van HBO Max, maar dan enkel voor Amerikaanse kijkers. Of toch niet? Met een VPN zoals PureVPN is dat probleem immers snel opgelost.

Aan de slag met PureVPN

Omdat de eerste aflevering van House of the Dragon gewoon op YouTube te vinden is, is het niet moeilijk om de regiobeperkingen te omzeilen. Heb je nog geen abonnement op PureVPN (of een andere provider natuurlijk), dan kan je dat makkelijk aanvragen via hun website, momenteel met kortingen tot wel 87 procent. Je kan ook 31 dagen lang je geld terugvragen moest het allemaal toch niet werken.

House of the Dragon VPN
Kies de snelste Amerikaanse PureVPN server om House of the Dragon te kijken.

Is je account in orde, dan volstaat het om PureVPN op te starten en in te loggen. Navigeer naar het serveroverzicht en selecteer een Amerikaanse locatie. Hoe lager de vertraging (in ms), hoe beter je kijkervaring zal zijn. Maak vervolgens verbinding met de server en begin met kijken via bovenstaande link. Veel kijkplezier!

Bevalt House of the Dragon je? Overweeg dan zeker om toch een abonnement te nemen op Streamz of HBO Max.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business