Tips

Overzicht van 2023 op Disney Plus uitgekomen

star wars the bad batch disney plus disney+ overzicht 2023 nieuwe release releases
Disney Plus heeft een korte teaser uitgebracht voor hun nieuwe releases in 2023. Tom Hiddleston, de acteur van Loki, verzorgde de voice-over.

Ook in 2023 zal er weer allerlei nieuws op Disney Plus verschijnen. Op slechts 30 seconden passeren een heleboel nieuwe films en series de revue in de teaser. Niet alleen gloednieuwe titels, maar natuurlijk ook vervolgingen op reeds verschenen media. Als je de snelheid van de teaser kan volgen, zal je van alles wel iets zien. Star Wars: Ahsoka, het nieuwe seizoen van Star Wars: The Bad Batch en natuurlijk het derde seizoen van The Mandalorian komen alvast aan bod.

De Star Wars-fans zijn dus alvast gelukkig, maar wat met de rest? Voor wie graag Marvel kijkt, zal er ook meer dan genoeg uitkomen. Black Panther: Wakanda Forever komt alvast naar Disney Plus in 2023. Ook komt Secret Invasion uit, een serie over de van vorm veranderende aliens genaamd Skrulls. Daarin neemt Samuel L. Jackson zijn rol als Nick Fury weer op.

Wat natuurlijk vooral de aandacht trekt met Tom Hiddleston als verteller in de teaser, is het nieuwe seizoen van Loki. De beelden zeggen nog weinig en tot dusver blijft ook weinig geweten over seizoen twee. Naast Star Wars en Marvel komt er natuurlijk nog meer naar Disney Plus, waaronder “Peter Pan & Wendy”, “American Born Chinese” en Pixar’s “Win or Lose”.

Hieronder kun je de trailer voor Disney Plus’ releases in 2023 bekijken.

Word abonnee van Disney Plus

Hebben deze aankomende releases je enthousiast gemaakt? Wil je nu alvast het brede aanbod van Disney Plus gaan verkennen? Word dan abonnee voor 8,99 euro per maand, voor het misschien duurder wordt. Met een jaarabonnement van 89,90 euro krijg je zelfs twee maanden gratis.

disneyDisney plusdisney+ontspanningstreaming

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals