Wedstrijd

Win een Star Wars Special Edition Notebook

Voor de echte liefhebbers brengt HP een Star Wars Special Edition Notebook op de markt. We mogen één lezer gelukkig maken met een exemplaar. Doe mee en win!

Deze week gaat ‘Star Wars: The Force Awakens’, het eerste deel van een nieuwe Star Wars-trilogie, in première. Het is een moment waar we op de redactie, samen met heel wat van onze lezers, met verlangen naar uitkijken. Ook HP doet mee met de Star Wars-gekte, en brengt ter ere van de nieuwe film een Star Wars Special Edition Notebook op de markt. ZDNet mag één laptop weggeven aan een gelukkige lezer!

De laptop ademt Star Wars vanbinnen en vanbuiten, en zal fans van de reeks zonder twijfel doen watertanden. Zeker als je de Dark Side meer genegen bent. Bovendien is het meer dan alleen maar een verzamelstuk voor liefhebbers, het is ook een degelijke laptop waar je zelfs een stukje op kan gamen. Lees er zeker eens onze review op na voor een uitgebreide analyse van het toestel.

Wil je kans maken op deze limited edition laptop, doe dan nu mee met onze wedstrijd! Like of tweet, en beantwoord vervolgens de prijsvraag om deel te nemen. De wedstrijd loopt af op maandag 21 december om 12 uur. De winnaar zal nadien persoonlijk op de hoogte worden gebracht en krijgt de laptop toegestuurd.

Veel succes en may the Force be with you!

De wedstrijd is afgelopen. De winnaar wordt spoedig persoonlijk op de hoogte gebracht.

Het volledige wedstrijdreglement kan je hier nalezen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business