24 uur lang maak je kans op een Lyric-pakket van Honeywell met een slimme thermostaat, beveiligingscamera, en waterlekkage- en vorstdetector.

TechPulse is in kerststemming en dat zal je geweten hebben. In de aanloop naar Kerstmis geven we iedere dag een mooie technologieprijs weg aan één of meer gelukkige winnaars. Je krijgt telkens 24 uur de kans om het cadeau te winnen. Na 24 uur maken we een winnaar bekend en onthullen we de volgende prijs. Via deze kalender krijg je een overzicht van alle cadeaus die we al hebben weggegeven, en een hint van wat er nog zit aan te komen.

Vandaag halen we een Honeywell Lyric-pakket met slimme thermostaat, beveiligingscamera, en waterlekkage- en vorstdetector onder onze kerstboom vandaan.

Honeywell Lyric-pakket

De programmeerbare Lyric T6-thermostaat heeft een geïntegreerde wifi-verbinding, een touchscreen en slimme, energiebesparende eigenschappen als geofencing waarbij de verwarming op basis van de locatie van de gebruiker aan- en uitgaat. Bovendien biedt hij ondersteuning voor IFTTT, Apple HomeKit, Amazon Echo en Google Home.

De Lyric C1 is een beveiligingscamera voor binnen die notificaties stuurt naar de bijhorende app bij verdachte bewegingen en daarnaast ook via zijn microfoon het geluid kan opvangen van je rookmelder die afgaat. Verder is de camera voorzien van een ingebouwde luidspreker die tweewegcommunicatie mogelijk maakt.

De Lyric W1 maakt het pakket compleet. Deze waterlekkage- en vorstdetector kan waterlekken of bevroren leidingen detecteren, alsook een hoge luchtvochtigheid in huis. De detector is uitgerust met een luide sirene, maar kan je ook waarschuwen wanneer je niet thuis bent via de app.

Doe mee en win!

Wij mogen één lezer gelukkig maken met het complete Honeywell Lyric-pakket van thermostaat, camera en detector.

Je kan heel eenvoudig je kans wagen: like ons op Facebook of volg ons op Twitter, en laat je e-mailadres achter. Alleen als je beide stappen voltooid, wordt je deelname meegerekend. Deelnemen kan tot morgenmiddag, zaterdag 9 december om 12 uur.

Na afloop maken we zo snel mogelijk de winnaar bekend en wordt het Honeywell Lyric-pakket in zijn of haar richting gestuurd.

 

Deze wedstrijd is afgesloten. De winnaar werd gecontacteerd en kan je terugvinden op onze overzichtspagina.

 

Het volledige wedstrijdreglement kan je hier lezen.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here