Wedstrijd

12 dagen kerst: Win een Devolo Multiroom WiFi Kit

24 uur lang maak je kans op de Devolo dLAN 1200+ Multiroom WiFi Kit. Met deze powerline adapters breid je je wifi-netwerk uit naar de verste uithoeken van het huis.

TechPulse is in kerststemming en dat zal je geweten hebben. In de aanloop naar Kerstmis geven we iedere dag een mooie technologieprijs weg aan één of meer gelukkige winnaars. Je krijgt telkens 24 uur de kans om het cadeau te winnen. Na 24 uur maken we een winnaar bekend en onthullen we de volgende prijs. Via deze kalender krijg je een overzicht van alle cadeaus die we al hebben weggegeven, en een hint van wat er nog zit aan te komen.

Vandaag halen we een Devolo dLAN 1200+ Multiroom WiFi Kit onder onze kerstboom vandaan om al je wifi-problemen te verhelpen.

Devolo dLAN 1200+ Multiroom WiFi Kit

Het draadloze signaal van je router is vaak onvoldoende om in het hele huis van een stabiele wifi-verbinding te genieten. Er zijn verschillende oplossingen beschikbaar, maar één van de eenvoudigste is wellicht om je netwerk via powerline adapters uit te breiden. Devolo biedt met zijn Multiroom WiFi Kit precies zo’n oplossing. Je sluit de basisadapter aan op de router en stopt hem in een nabij stopcontact, en plaatst de dLAN 1200+ wifi ac-adapters op plaatsen in huis waar de internetverbinding te wensen overlaat. De adapters voeren automatisch de juiste routerconfiguratie uit waardoor je draadloos internet via je elektriciteitsnet naar het hele huis brengt.

[related_article id=”218528″]

De Multiroom WiFi Kit heeft een bandbreedte van 1.200 Mbps en de adapters kunnen tegelijk gebruik maken van de 2,4 GHz- en 5 GHz-band. Elke adapter heeft bovendien een doorvoerstopcontact en twee gigabit poorten om toestellen via kabel op je netwerk aan te sluiten.

Benieuwd naar hoe deze powerline adapters in de echte wereld presteren? Lees dan zeker ook onze uitgebreide review.

Doe mee en win!

Wij mogen één lezer gelukkig maken met een Multiroom WiFi Kit van Devolo.

Je kan heel eenvoudig je kans wagen: like ons op Facebook of volg ons op Twitter, en laat je e-mailadres achter. Alleen als je beide stappen voltooid, wordt je deelname meegerekend. Deelnemen kan tot morgenmiddag, woensdag 13 december om 12 uur.

Na afloop maken we zo snel mogelijk de winnaar bekend en wordt de Devolo dLAN 1200+ Multiroom WiFi Kit in zijn of haar richting gestuurd.

 

Deze wedstrijd is afgesloten. De winnaar wordt gecontacteerd en kan je terugvinden op onze overzichtspagina.

 

Het volledige wedstrijdreglement kan je hier lezen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business