Wedstrijd

12 dagen kerst: Win een Tado slimme thermostaat

24 uur lang maak je kans op een slimme thermostaat van Tado. Automatiseer de verwarming van je huis op een gebruiksvriendelijke manier, en bespaar op de energiefactuur op de koop toe.

TechPulse is in kerststemming en dat zal je geweten hebben. In de aanloop naar Kerstmis geven we iedere dag een mooie technologieprijs weg aan één of meer gelukkige winnaars. Je krijgt telkens 24 uur de kans om het cadeau te winnen. Na 24 uur maken we een winnaar bekend en onthullen we de volgende prijs. Via deze kalender krijg je een overzicht van alle cadeaus die we al hebben weggegeven, en een hint van wat er nog zit aan te komen.

Vandaag halen we een slimme thermostaat van Tado onder onze kerstboom vandaan.

Tado slimme thermostaat

Een slimme thermostaat biedt niet alleen meer comfort, maar kan je ook helpen besparen op de energiefactuur. De slimme thermostaat van Tado zet de verwarming automatisch lager zodra alle bewoners het huis verlaten hebben en maakt het huis aangenaam warm voordat de eerste persoon weer thuiskomt. Of je bedient de verwarming manueel van eender waar via de bijhorende app. Ook via Apple HomeKit, Amazon Alexa of Google Assistant kan je de thermostaat bedienen.

Verder kan de Tado je verwarming automatisch aanpassen op basis van de actuele weersvoorspelling en leert hij de thermische eigenschappen van je huis kennen om efficiënter te kunnen verwarmen. Hij herkent plotse veranderingen in kamertemperatuur of luchtvochtigheid wanneer er een raam open staat en zet de verwarming dan uit.

De installatie is bijzonder eenvoudig en kan je in de meeste gevallen zelf uitvoeren. Tado heeft daarvoor een hele database aan handleidingen voor verschillende thermostaat- en ketelcombinaties. Zit jouw combo nog niet in de database, dan maken ze een gepersonaliseerde handleiding voor je aan.

Doe mee en win!

Wij mogen één lezer gelukkig maken met een Tado slimme thermostaat.

Je kan heel eenvoudig je kans wagen: like ons op Facebook of volg ons op Twitter, en laat je e-mailadres achter. Alleen als je beide stappen voltooid, wordt je deelname meegerekend. Deelnemen kan tot morgenmiddag, zaterdag 16 december om 12 uur.

Na afloop maken we zo snel mogelijk de winnaar bekend en wordt de thermostaat in zijn of haar richting gestuurd.

Deze wedstrijd is afgesloten. De winnaar wordt gecontacteerd en kan je terugvinden op onze overzichtspagina.

Het volledige wedstrijdreglement kan je hier lezen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Wat vind jij van de Belgische telecommarkt?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Doe mee en win!

Business