Wedstrijd

12 dagen kerst: Win een tado° Slimme Thermostaat V3+, sta nooit meer in een koud huis

24 uur lang maak je kans op een tado° Slimme Thermostaat V3+, de perfecte slimme thermostaat voor in het koude winterseizoen – tenzij je liever met handschoenen in huis zit als je thuiskomt…

TechPulse is in kerststemming en dat zal je geweten hebben. In de aanloop naar Kerstmis geven we iedere dag een mooie technologieprijs weg aan één of meer gelukkige winnaars. Je krijgt telkens 24 uur de kans om het cadeau te winnen. Na 24 uur maken we een winnaar bekend en onthullen we de volgende prijs. Via deze kalender krijg je een overzicht van alle cadeaus die we al hebben weggegeven, en een hint van wat er nog zit aan te komen.

Deze wedstrijd is afgesloten, de winnaar wordt gecontacteerd. Op onze overzichtspagina voor 12 dagen kerst vind je alle lopende acties terug.

Vandaag halen we wederom een cadeau onder onze kerstboom vandaan, met handschoenen aan grepen we naar de tado° Slimme Thermostaat V3+ om deze weg te mogen geven.

tado° Slimme Thermostaat V3+

tado°, toonaangevend in klimaatbeheer voor thuis, lanceerde de nieuwe V3+ slimme thermostaat tijdens op IFA in Berlijn. Nu het verwarmingsseizoen weer voor de deur staat, laten de tado° Slimme Thermostaten je intuïtiever dan ooit tevoren met je woning communiceren.

“We zijn trots op de lancering van de V3+ productreeks, die weer een stap verder gaat in het helpen van onze klanten om energie te besparen en tegelijkertijd te genieten van een comfortabeler en gezonder huis,” zegt tado°-medeoprichter & CPO Christian Deilmann. “Iedereen is uniek en daarom kan onze app nog meer op maat worden aangepast. Hij is intuïtief in gebruik en dient als je persoonlijke klimaatassistent.”

V3+ Starter Kit Line-up en Add-Ons

De V3+ Slimme Thermostaat Starterskit is verkrijgbaar voor €199,99. De Slimme Radiatorknop Starterskit wordt nu geleverd met één Slimme Radiatorknop en is verkrijgbaar voor €129,99. Andere verwarmingsproducten zijn verkrijgbaar in enkele of gebundelde pakketten om individueel kamerbeheer mogelijk te maken. Met tado° Slimme Thermostaten bespaar je tot 31% op je verwarmingskosten en ze betalen zichzelf terug in het eerste jaar. tado° geeft daarom een Energiebesparingsgarantie van 12 maanden, die klanten een volledige terugbetaling in het eerste jaar biedt, zonder vragen.

Doe mee en win!

Wij mogen één lezer gelukkig maken met een tado° Slimme Thermostaat V3+, voor het verwarmde huis bij thuiskomst.

Je kan heel eenvoudig je kans wagen: like ons op Facebook of volg ons op Twitter, en laat je e-mailadres hieronder achter in het formulier. Alleen als je beide stappen voltooit, wordt je deelname meegerekend. Deelnemen kan tot morgenmiddag, vrijdag 14 december om 12 uur.

Deze wedstrijd is afgesloten, de winnaar wordt gecontacteerd. Op onze overzichtspagina voor 12 dagen kerst vind je alle lopende acties terug.

Na afloop wordt de winnaar persoonlijk benaderd en wordt een tado° Slimme Thermostaat V3+ in zijn of haar richting gestuurd.

Het volledige wedstrijdreglement kan je hier lezen.

12 dagen kerstslimme thermostaattadoTado V3+

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bekijk prijzen