Wedstrijd

12 dagen kerst: Win een Arlo Ultra beveiligingscamera met 4K video-opname

Het volgende cadeau onder onze kerstboom is niets minder dan de Arlo Ultra, een van de beste slimme beveiligingscamera's van dit jaar.

TechPulse is in de kerststemming en dat zal je geweten hebben. In de aanloop naar Kerstmis geven we iedere dag een mooie technologieprijs weg aan één of meer gelukkige winnaars. Je krijgt telkens 24 uur de kans om het cadeau te winnen. Na 24 uur maken we een winnaar bekend en onthullen we de volgende prijs.

Vandaag staat in het teken van beveiliging, want een slimme beveiligingscamera’s is een waardevolle toevoeging aan bijna elk huishouden. In tegenstelling tot bij oude beveiligingscamera’s moet je hier ook niet knoeien met kabels of ingewikkelde computerprogramma’s. De Arlo Ultra is een van de beste slimme beveiligingscamera’s van het moment. De installatie neemt een kwartiertje van je tijd in beslag en daarna kan je genieten van geavanceerde functies zoals 4K-video, een enorm brede kijkhoek, infraroodzicht en personendetectie. Door de ingebouwde microfoon en luidspreker kan je via de app ook spreken met de persoon die bij de camera staat!

 

Doe mee en win!

Wij mogen vandaag een winnaar blij maken met de Arlo Ultra, een van de beste beveiligingscamera’s van het moment.

Je kan heel eenvoudig je kans wagen door dit deelnameformulier in te vullen. Deelnemen kan tot woensdag 11 december om 12 uur.

Na afloop wordt de winnaar persoonlijk benaderd en wordt de Arlo Ultra in zijn of haar richting gestuurd.

Het volledige wedstrijdreglement kan je hier lezen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business