Wedstrijd

12 dagen kerst: 2X win de Mio MiVue 798 dashcam

Waag vandaag tot twee keer je kans om deze Mio MiVue 798 te winnen.

TechPulse is in de kerststemming en dat zal je geweten hebben. In de aanloop naar Kerstmis geven we iedere dag een mooie technologieprijs weg aan één of meer gelukkige winnaars. Je krijgt telkens 24 uur de kans om het cadeau te winnen. Na 24 uur maken we een winnaar bekend en onthullen we de volgende prijs.

Vandaag weer eens iets anders. We trakteren jullie op een premium dashcam van Mio; de MiVue 798. De Mio MiVue 798 heeft alles wat een dashcam nodig heeft. Met de Sony STARVIS sensor schiet de camera knappe beelden met voldoende licht en kleur. Met de MiVue Manager kan je op de PC al je gemaakte beelden beheren en herbekijken mocht je iets hebben meegemaakt. Het is ook mogelijk om een WiFi-connectie op te zetten en de beelden rechtstreeks op je smartphone te bekijken, zo heb je je bewijs altijd in je broekzak.

 

Doe mee en win!

Wij mogen vandaag een winnaar blij maken met de Mio MiVue 798, de handigste dashcam die je vandaag kan vinden.

Je kan heel eenvoudig je kans wagen door dit deelnameformulier in te vullen. Deelnemen kan tot vrijdag 13 december om 12 uur.

Ook vandaag maak je uitzonderlijk twee keer kans op een cadeau! We hebben namelijk twee dashcams liggen. Waag dus zeker je kans!

Na afloop wordt de winnaar persoonlijk benaderd en wordt de Mio Mivue in zijn of haar richting gestuurd.

Het volledige wedstrijdreglement kan je hier lezen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business