TechPulse gaat op zoek naar de leukste werkplek van België en ver daarbuiten!

Advertentie

Sinds enkele werken we massaal thuis. Het voordeel van thuiswerken is dat je je werkplek helemaal kan inrichten zoals je wil. Leef je dus maar eens creatief uit in het inrichten van je ideale werkplek!

En nu we dan toch bezig zijn, laten we er ineens een wedstrijd van maken! De redactie van TechPulse gaat op zoek naar de meest origineel ingerichte werkplek! Stuur ons een foto van je werkplek en de meest creatieve foto zal beloond worden. Ook als je niet thuiswerkt op dit moment, kan je gerust deelnemen ons een foto sturen van je vaste ‘internetplek’.

Hoe deelnemen?*

Deelnemen is eenvoudig: maak een leuke foto van je werkplek en stuur hem naar ons door. Artistieke vrijheid wordt alleen maar aangemoedigd! Je kan deelnemen via onze verschillende socialmediakanalen. Je kan je foto als reactie plaatsen op de Facebookpost die bij deze wedstrijd hoort. Je kan ook je foto delen via Instagram en TechPulse hierin taggen. Stuur je je foto via mail door, dan kan dat ook via het mailadres redactie@bluepixlmedia.com. Vermeld dan ‘Fotowedstrijd TechPulse’.

Deelnemen kan tot woensdag 1 april klokslag 12 uur (géén aprilgrap). We kijken al uit naar jullie inzendingen. Veel succes!

Wat kan je winnen?

Deelnemen is uiteraard belangrijker aan winnen, maar om toch voor een extra motivatie te zorgen, hangen we hier natuurlijk een prijs aan vast. Je maakt kans op een Deco Link M4 Home Wifi System. Met dit systeem zijn netwerkproblemen definitief verleden tijd want het zorgt er voor dat je altijd een snelle en stabiele internetverbinding ter beschikking hebt. En als we nog lang thuis gaan moeten blijven, dan is goed internet een absolute noodzaak!

Met het Deco M4 Home Wifi System heb je altijd snel en stabiel internet!

*Bij het insturen van je foto ga je ermee akkoord dat TechPulse je beeld mag gebruiken op onze website, sociale media en in het magazine voor alle communicatie rond deze wedstrijd. Uiteraard vermelden wij steeds jouw naam en behoud je alle andere rechten op je foto. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here