Wedstrijd

Easter Egg Hunt: Win het D-link COVR-1102 mesh WiFi-systeem

Easter Egg Hunt
Dag #4 van de TechPulse Easter Egg Hunt: vandaag maak je kans op een prachtig mesh WiFi-systeem van D-link.

TechPulse Easter Egg Hunt

Het is niet omdat we allemaal thuis zitten dat we geen paaseieren kunnen rapen. Alles kan tegenwoordig digitaal, zo ook de jacht op lekkere paaseieren. TechPulse doet mee dit jaar en organiseert voor de lezers een Easter Egg Hunt. Iedere werkdag van 6 t.e.m. 10 april zullen we een nieuwe paasei onthullen. Aan jullie om mee te doen en zoveel mogelijk kans te maken, want er zitten weer wat toppertjes tussen!

Vandaag zit de D-link COVR-1102 in ons paasei. Dit mesh wifisysteem zorgt ervoor dat al jouw wifiproblemen binnenshuis verleden tijd zijn. Dit handige meshnetwerk bestaat uit twee verbindingspunten zodat je tot 325m² kan voorzien van een stabiele en snelle wifiverbinding. De D-link COVR-1102 biedt zowel 2,4Ghz als 5Ghz aan zodat apparaten vanop een grotere afstand een stabiele verbinding hebben en apparaten die dichterbij zijn een snellere verbinding hebben. Dankzij het meshnetwerk schakelen jouw apparaten bovendien naadloos over van het ene verbindingspunt naar het andere zonder hun internetverbinding ook maar een seconde te verliezen.

Doe mee en win!

Wij mogen vandaag een winnaar blij maken met dit mesh WiFi-systeem van D-link.

Je kan heel eenvoudig je kans wagen door dit deelnameformulier in te vullen. Deelnemen kan tot vrijdag 9 april 2020 om 12 uur.

Na afloop wordt de winnaar persoonlijk benaderd en wordt de D-link in zijn of haar richting gestuurd.

Het volledige wedstrijdreglement kan je hier lezen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Koop jij de nieuwe iPhone 15?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Doe mee en win!

Business