Wedstrijd

Giveaway: win de Teufel Radio One t.w.v. 150 euro

Teufel Radio One
Je maakt tot en met 9 november kans op een Teufel Radio One. Zie jij hem al in je slaapkamer staan? Doe dan snel mee.

Je maakt tot en met 9 november 2022 via TechPulse kans op de Radio One digitale radio van het Duitse Teufel. We hebben één exemplaar van de radio beschikbaar om weg te geven. Waag zeker je kans en wie weet luister jij straks iedere ochtend (of avond) via DAB+ en VHF naar je favoriete radiozender(s).

Eén ding is zeker, als we bij Teufel over radio’s spreken zien die er alvast niet oubollig uit. Het is een pronkstuk dat je zo in elke slaapkamer kwijt kunt. De voorzijde is opgetrokken uit stof, met bovenop een aantal knoppen waarmee je de radio vliegensvlug bedient. Ondanks dat de One een compacte radio is, zorgen twee fullrange drivers, een passief membraan en Dynamore-techniek voor een breder en slaapkamervullend stereogeluid.

Als je hem in je slaapkamer plaatst kun je ook genieten van de vier exclusieve alarmtonen van Teufel, twee afzonderlijk instelbare wekkers en een automatisch en handmatig dimbaar scherm waarop je de tijd kan aflezen.

Teufel Radio One winactie

Win de Teufel Radio One

We mogen één deelnemer gelukkig maken met deze fantastische prijs! Je kan heel eenvoudig je kans wagen door dit deelnameformulier in te vullen. Deelnemen kan tot woensdag 9 november 2022 om 12 uur.

Na afloop wordt de winnaar persoonlijk benaderd en wordt de radio van Teufel in zijn of haar richting gestuurd.

Giveaway: win de Teufel Radio One t.w.v. 150 euro

Het volledige wedstrijdreglement kan je hier lezen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business