Wedstrijd

12 dagen kerst: win een Kingston IronKey Vault Privacy 80 External SSD

12 dagen kerst kingston IronKey Vault Privacy 80 External SSD
Vandaag geven we voor 12 dagen kerst een Kingston IronKey Vault Privacy 80 External SSD weg met 480 GB opslag. Word jij de gelukkige?

Kerst nadert met rasse schreden, maar niet voor wij bij TechPulse klaar zijn met 12 dagen kerst. Er zijn namelijk nog twee kansen om een leuk cadeau te winnen bij ons. Vandaag geven we ons voorlaatste product weg: de Kingston IronKey Vault Privacy 80 External SSD met een opslagcapaciteit van 480GB.

Wil je zien wat er al de deur uit is, of wil je nog een teaser voor de laatste prijs morgen? Kijk dan zeker nog even naar onze overzichtspagina.

Win de Kingston IronKey Vault Privacy 80 External SSD

Wil je je data écht veilig stellen, dan kan dat met deze externe SSD van Kingston. De harde schijf is versleuteld via hardware, door middel van een touchscreen op de schijf zelf. De VP80ES beschermt tegen allerlei soorten aanvallen, zoals brute force attacks. Na 15 mislukte inlogpogingen wordt de inhoud op de schijf vanzelf weggevaagd. Om het wachtwoord in te stellen zijn er ook verschillende opties: een numerieke pincode of een wachtwoordzin.

De VP80ES is daarbij ook makkelijk om te gebruiken en te delen met andere bevoegde personen. Er zit zowel een adapterkabel bij voor USB-C naar USB-A als een kabel voor USB-C naar USB-C. De administrator van de SSD kan een gebruikerswachtwoord van 6 tot 64 karakters instellen. Er kunnen ook bepaalde regels ingesteld worden voor het wachtwoord, bijvoorbeeld de verplichting om een cijfer of een hoofdletter te gebruiken. Is een gebruiker het wachtwoord vergeten, kan de data nog altijd bereikt worden met het admin-wachtwoord.

Doe mee en win!

Wij mogen één lezer gelukkig maken met een Kingston IronKey Vault Privacy 80 External SSD, in de 480GB-uitvoering, ter waarde van 268 euro. Wil jij deze SSD in huis hebben? Doe dan mee aan de wedstrijd door simpelweg het wedstrijdformulier in te vullen.

12 dagen kerst: win de Kingston VP80ES 480GB SSD

Deelnemen kan nog tot vrijdag 23 december om 12 uur. Na afloop wordt de winnaar persoonlijk benaderd en gaat de volgende actie van start.

Benieuwd naar de regels? Het volledige wedstrijdreglement kan je hier lezen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business