White paper

Het ultieme wapen tegen gegevensverlies (whitepaper)

[sponsored whitepaper] Databescherming is vaak duur of bijna onmogelijk. Unitt maakt de MetroCluster-technologie toegankelijk via ZDLS.

Het ultieme wapen tegen gegevensverlies: Zero Data Loss Service (ZDLS)

In het verleden was ultieme databescherming een dure zaak of zelfs zo goed als onmogelijk. Enterprise oplossingen zoals MetroCluster zijn enkel weggelegd voor grote ondernemingen of multinationals omwille van de hoge kostprijs. Dat is jammer want de vraag naar dit soort toepassingen neemt elke dag toe. Unitt maakt de MetroCluster technologie voor iedereen toegankelijk via de Zero Data Loss Service (ZDLS).

Synchrone of asynchrone replicatie?
Als u zo weinig mogelijk gegevens wilt verliezen bij een catastrofe, moet u uw gegevens repliceren. Hebt u bijvoorbeeld een webomgeving die transacties van klanten verwerkt en schrijft die gegevens weg naar zijn storage, dan worden diezelfde gegevens tegelijk ook naar een ander datacenter weggeschreven. Na een storing in het eerste datacenter zijn de gegevens nog altijd beschikbaar in het tweede datacenter.

Die replicatie kan op twee manieren gebeuren, synchrone of asynchrone replicatie.

NetApp MetroCluster: het ultieme wapen tegen gegevensverlies
Een van de producten die synchrone replicatie van gegevens aanbieden, is MetroCluster van storageleverancier NetApp. Deze oplossing combineert NAS- en SAN-technologie met synchrone replicatie om uw gegevens continu beschikbaar te maken en gegevensverlies uit te sluiten.

MetroCluster biedt de volgende voordelen:

* Continue beschikbaarheid
* Eén systeem
* Bewezen technologie

Zero Data Loss Service (ZDLS) als kostenefficiënt alternatief
Hoewel MetroCluster een kostenefficiënte oplossing is vergeleken met andere oplossingen voor replicatie van uw opslag, blijft de investering in de benodigde infrastructuur voor heel wat bedrijven te groot. Daarom biedt Unitt de technologie “as-a-service” aan onder de naam ZDLS: zonder enige investering hebt u toegang tot MetroCluster-technologie voor uw opslag, voor een vast bedrag per maand, incl dienstverlening en beheer, met SLA’s tot vier negens (een gegarandeerde oplostijd van minder dan 4,5 min).

Download hier de gratis whitepaper.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business