White paper

Belemmert uw IT-infrastructuur uw bedrijf?

[Whitepaper] Deze whitepaper helpt u bij het maken van gefundeerde beslissingen in het kader van uw IT-infrastructuur.
[whitepaper title=”Is Your Infrastructure Holding You Back?” thumb_url=”http://contentz.mkt6278.com/lp/21028/166879/ebook3.jpg” download_url=”http://www.pages02.net/minocmediaservices/whitepaper/20150605_IBM_cloud_ebook3″]

Deze whitepaper presenteert alle feiten die u als IT-verantwoordelijke nodig heeft om in het kader van uw infrastructuur de best gefundeerde investeringsbeslissingen te nemen of aan te brengen bij het management.

Gespreid over 24 pagina’s en in drie hoofdstukken behandelt het de technologie die nodig is om de grootste hedendaagse zakenkansen in de cloud te grijpen.  Het geeft u de tools en kennis in handen om huidige pijnpunten te identificeren binnen uw organisatie en laat u zien welke investeringen in infrastructuur het bedrijf kunnen vooruithelpen.

Allereerst kijkt de paper naar de beslissingsnemers, die zich vaak niet realiseren dat hun huidige IT-infrastructuur niet beantwoordt aan de noden die de evolutie in cloud computing stelt. Vervolgens neemt men de nieuwe verwachtingen, kansen en uitdagingen onder de loep die cloudtechnologie heeft gecreëerd. Tot slot zoomt het rapport in op de infrastructuur en somt het voor vijf specifieke bedrijfsdoelstellingen best practices op die u in het achterhoofd moet houden.

[/whitepaper]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business