White paper

Sourcing optimaliseren in hybride omgevingen

[Whitepaper] Deze whitepaper geeft inzicht in hoe en waarom multi-sourcing en hybrid IT komen opzetten en hoe ze optimaal kunnen worden beheerd in het kader van sourcing.
[whitepaper title=”Sourcing in hybride omgevingen: hoe optimaliseren?” thumb_url=”http://contentz.mkt6278.com/lp/21028/166879/gtshybrid.jpg” download_url=”http://www.pages02.net/minocmediaservices/whitepaper/20150610_IBM_GTS_sourcing_in_hybrid”]

De wereld verandert, zeker ook die van sourcing. Waarom, waar, van wie en hoe vandaag IT extern wordt aangewend, is de laatste jaren compleet gewijzigd. Maar veel bedrijven gaan nog met hun providers om zoals ze dat generaties lang al deden.

Slimme bedrijven herdenken de manier waarom ze vandaag hun IT beheren en uitbesteden.  Ze kiezen voor een hybride omgeving, die een combinatie is van cloud en de traditionele IT-omgeving. Het verminderen van kosten en complexiteit, naast het vermijden van risico’s, staat hierbij centraal.

Vooral de brede opmars van cloudtechnologie, van infrastructuur, platform, applicatie tot businessprocessen die ook allemaal als dienst worden aangeboden, speelt in deze trend een erg grote rol.

Deze researchpaper, gebaseerd op tienjarig onderzoek uitgevoerd door Saugatuck Technology, geeft inzicht in hoe en waarom multi-sourcing en hybrid IT komen opzetten. U lees ook hoe u deze gemengde omgevingen optimaal kan beheren in het kader van sourcing.

[/whitepaper]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business