White paper

Bouw duurzamere mobiele apps

[Whitepaper] Consumenten stellen hoge eisen aan apps. Vinden ze er niet meteen hun draai of ziet het er lelijk uit, dan zijn ze vlug weg. Door duurzaam te ontwikkelen kan u de gebruikerservaring van uw apps optimaliseren.
[whitepaper title=”Bouw duurzame mobiele apps met het IBM MobileFirst platform” thumb_url=”http://contentz.mkt6278.com/lp/21028/166879/mobilefirst.jpg” download_url=”http://www.pages02.net/minocmediaservices/whitepaper/20150822_IBM_mobile_first_build_a_more”]

Mobiele apps halen steeds meer consumenten binnen, maar of die ook effectief blijven, hangt af van die virtuele omgeving die u hen aanbiedt. Naar schatting verwijderen mensen 80 tot 90 procent van de apps die ze gedownload hebben na het eerste gebruik. Gebruikers verwachten een nuttige, gebruiksvriendelijk applicatie die hen een aangename ervaring geeft, maar vaak worden die verwachtingen niet ingelost.

Een manier om tegemoet te komen aan die eisen van de consument, is om native mobiele apps te bouwen. Zo kan men gebruik maken van de volledige potentieel van een besturingssysteem. Aan die methode hangt echter een groter prijskaartje vast, omdat er een verschillende code moet ontwikkeld worden voor elk ondersteund platform, soms ook door meerdere ontwikkelingsteams.

Het platform van IBM MobileFirst assisteert ontwikkelaars in de volledige cyclus van applicatiebouw, lancering en management. Niet alleen helpt het bij het ontwikkelen van native apps, maar ook web en hybride software. Bovendien is er geen beperking op de instrumenten die ontwikkelaars kunnen gebruiken: XCode, Android Studio en andere tools zijn beschikbaar.

Lees er meer over in deze whitepaper, samengevat tot de essentie in 8 pagina’s.

[/whitepaper]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business