White paper

Beveiligingsinbreuk: De schuldige is dichterbij dan je denkt

[Whitepaper] Nadat bedrijfsdata is ontvreemd, zullen velen geneigd zijn tot aan de andere kant van de wereld te zoeken. De schuldige kan zich echter recht onder je neus bevinden.
[whitepaper title=”Beveiligingsinbreuk: de schuldige is dichterbij dan je denkt” thumb_url=”http://contentz.mkt6278.com/lp/21028/166879/xfrode%20threat%20intelligence.jpg” download_url=”http://www.pages02.net/minocmediaservices/whitepaper/20150812_IBM_security_protection_research_report_x_force”]Bedrijven wapenen zich beter en beter tegen online beveiligingsrisico’s. Hierbij wordt er echter maar al te vaak naar buiten gekeken. Veel inbreuken in de veiligheid gebeuren nochtans, al dan niet bewust, door interne mensen. Deze interne gevaren gaan van werknemers die bewust hun bedrijf schade willen berokkenen, tot een werknemer die per ongeluk op een verdachte e-mail klikt.

In de eerste plaats kan Security Intelligence je helpen bij het controleren van de beveiliging van je bedrijf. Ook het beschermen van je data tegen malware-aanvallen en phisingmails zijn van erg groot belang tegen de toenemende strijd tegen cybercriminelen. Hoe je deze en andere voorzorgsmaatregelen neemt, kan je allemaal lezen in onderstaande whitepaper.

[/whitepaper]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business