Veel traditionele supply chain transacties zijn inefficiënt, duur en kwetsbaar. Blockchain staat vooraan in de rij om deze problemen op te lossen.

Advertentie

 

Blockchain geeft alle partijen een veilig en universeel inzicht in alle transacties om eindelijk de supply-chain problemen op te lossen waar de sector al tientallen jaren mee te maken heeft. Als een betrouwbaar systeem van data kan een blockchain ook nieuwe gegevensbronnen bevatten, zoals het Internet of Things. Daarnaast kan het de kracht van cognitive computing benutten, zodat het volledige ecosysteem betere beslissingen kan nemen en efficiënter kan werken.

 

Dit rapport zet uiteen hoe blockchain de value chain van retailers en fabrikanten beïnvloedt. Het benadrukt daarnaast de waarde die dergelijke technologie kan bieden aan organisaties en helpt hen aan de slag te gaan met deze transformatie.

 

 

[whitepaper title=”Zo maakt blockchain jouw value chain overzichtelijker, betrouwbaarder en efficiënter” thumb_url=”https://www.sc.pages02.net/lp/21028/359101/valuechain.jpg” download_url=”https://www.pages02.net/bluepixlmedia/whitepaper2018/IBM_20181129_tomorrowsvalue”]  [/whitepaper]


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here