White paper

Aandachtspunten bij de overstap naar de cloud

[Whitepaper] Veel bedrijven staan nog wantrouwig tegenover de cloud, maar dat is vaak onterecht. Een blik op de voor- en nadelen.
[whitepaper title=”Aandachtspunten bij de overstap naar de cloud” thumb_url=”http://contentz.mkt6278.com/lp/21028/147580/itcloud.jpg” download_url=”http://www.pages02.net/minocmediaservices/download/20151022_aandachtpunten_bij_de_overstap_naar_de_cloud”]

Veel bedrijven staan nog steeds wantrouwig tegenover de cloud. Een groot stuk van de oorzaak bevindt zich bij de informaticasector zelf. Mensen in de sector maken namelijk maar al te vaak gebruik van termen en afkortingen die door een buitenstaander niet worden begrepen. Het is dan ook aan de informaticasector om het imago van de cloud op te krikken.

Ondanks zijn slechte imago heeft de cloud bedrijven namelijk erg veel te bieden. IT-managers moeten al jaren meer doen met minder geld en hiervoor biedt de cloud de ideale oplossing. Hardware moet niet langer worden aangeschaft en met behulp van een ‘betaal per gebruiker’-model kan een bedrijf erg veel geld uitsparen. 

In onderstaande whitepaper worden alle voor- en nadelen van de cloud uitgebreid besproken en wordt er voor eens en altijd komaf gemaakt met het negatieve stigma rond de cloud.

[/whitepaper]

Op 26 november organiseren Smart Business, ZDNet en Business Meets IT een gratis seminar over Cloud & Business Continuity. Voor meer informatie kan u terecht op deze website: www.businessmeetsit.be.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business