White paper

Zo transformeert u als manager in een datawetenschapper

[Whitepaper] Al te vaak verliezen business managers zich in tijdsrovende manuele processen. Deze whitepaper presenteert een oplossing die hen instrumenten in handen geeft om betere voorspellingen te maken.
[whitepaper title=”IBM Watson Analytics for Performance Management” thumb_url=”http://contentz.mkt6278.com/lp/21028/166879/ibm_watson.jpg” download_url=”http://www.pages02.net/minocmediaservices/whitepaper/20151202_IBM_q4_cfo”]

De laatste jaren zijn vele sectoren onstabieler en risicovoller geworden. De omzet die een bedrijf genereert is veel onzekerder geworden, stelt 45 procent van de financiële verantwoordelijken in een enqûete. Toch blijven financiële afdelingen budgetten en verkoopsvoorspellingen grotendeels opstellen aan de hand van intuïtie en spreadsheets. 

Al te vaak verliezen business managers zich in tijdsrovende manuele processen om hun departement te beheren, middelen te verdelen en rapporten op te stellen. Bovendien blijkt dat zij vaak de geavanceerde tools en kennis missen om echte datadriven beslissingen te nemen. Deze white paper presenteert een oplossing die bedrijven gebruiksvriendelijke instrumenten in handen geeft om betere voorspellingen te maken, ook door zij die niet de knowhow van een datawetenschapper bezitten.

[/whitepaper]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business