White paper

Het fundament van een digitaal bedrijf

[Whitepaper] In deze whitepaper leer je hoe je de digitale revolutie ten volle kan benutten en welke tools kunnen helpen bij het bouwen van zakelijke apps.
[whitepaper title=”The Foundation of Digital Business” thumb_url=”http://contentz.mkt6278.com/lp/21028/166879/progress.jpg” download_url=”http://www.pages02.net/minocmediaservices/whitepaper/20160303_progress”]

Om te slagen in de huidige digitale economie is het aangeraden te investeren in duurzame strategieën om productieve zakelijke applicaties te creëren. Klanten verwachten dat apps onmiddellijk reageren en snel resultaten tonen, en dus is het vanuit competitief standpunt belangrijk om in dat opzicht een innovatieve strategie na te streven. In deze white paper kan je lezen hoe je zakelijke applicaties ontwikkelt volgens de Pace Layered Application Strategy. Met de Pace Layered Application Strategy worden transactie-systemen omgebouwd tot productieve applicaties, waardoor winst wordt geoptimaliseerd en nieuwe markten beschikbaar worden.

Kom onder andere ook meer te weten over volgende onderwerpen:

  • Hoe benut je de digitale revolutie ten volle?
  • Hoe pas je de Pace Layered Application Strategy toe op jouw bedrijf?
  • Welke tools gebruik je voor om productieve zakelijke apps te bouwen?
[/whitepaper]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business