Partnerinfo, White paper

Zo haal je meer conversies op je website

[Whitepaper] Wat heb je aan een goed product als potentiële klanten de weg niet vinden op je website om het te kopen? Deze whitepaper biedt enkele best practices voor conversies.
[whitepaper title=”Five ways to increase conversion and adoption rates” thumb_url=”http://contentz.mkt6278.com/lp/21028/260080/conversion.jpg” download_url=”http://www.pages02.net/minocmediaservices/whitepaper2016/20160812_IBM_leadership_cmo_fivewaysto”]

Een goed product hebben is maar de helft van het werk. Het ook verkocht krijgen is nog iets anders. Een goed conversiepercentage voor je website speelt daar een belangrijke rol in.

Een goed product kan de wereld veranderen. Tenzij niemand dat product in huis haalt. Vraag maar aan Microsoft hoe zoiets faliekant kan aflopen. Een goed conversiepercentage voor je website maakt een belangrijk deel uit van elke wereldveroverende strategie. In tegenstelling tot wat velen denken, valt die conversie perfect te bekomen door middel van logica en analyse.

Deze whitepaper licht daartoe enkele ‘best practices’ uit die gegarandeerd werken voor elke website. Dankzij een samenwerking met 450 markleiders in hun respectievelijke veld, weet IBM je te overtuigen van het belang en het nut van zijn methodes. Want in een klantgerichte wereld, zijn klantgerichte oplossingen nodig.

[/whitepaper]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business