Partnerinfo, White paper

Voorspel de toekomst en blijf competitief

[Whitepaper] Data kan je bedrijf een strategisch voordeel opleveren op de consumentenmarkt, als je ten minste weet hoe die informatie te gebruiken.
[whitepaper title=”IBM Guide to Consumer Products Industry Technology Trends” thumb_url=”http://contentz.mkt6278.com/lp/21028/260080/retail.jpg” download_url=”http://www.pages02.net/minocmediaservices/whitepaper2016/20160812_IBM_Retail_guide_to_consumer”]

De consumentenmarkt wordt steeds competitiever. Om het hoofd te bieden aan nieuwe uitdagingen is een andere manier om data te behandelen essentieel.

Het internet maakt klanten slimmer en beter geïnformeerd, sociale media schijnt een nieuw licht op bedrijven en competitie uit onverwachte hoek is schering en inslag. Om competitief te blijven in een veranderende markt, moet je als bedrijf op een andere manier naar data gaan kijken.

Data kan de doorslag geven, beargumenteert IBM. Door gegevens te behandelen als een essentiële grondstof en over te schakelen van beschrijvende naar voorspellende analysetechnieken, kan je als bedrijf nieuwe verkoopstrategieën uitdenken en je hele proces versnellen. In deze whitepaper lees je hoe je beter met data omgaat, maar ontdek je ook hoe de cloud, mobiel en security een belangrijke rol spelen in een hedendaags businessmodel.

[/whitepaper]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business