Partnerinfo, White paper

De troeven van de hybrid cloud

[Whitepaper] De explosie aan data doet de nood naar gepaste opslag stijgen binnen bedrijf. De hybrid cloud is hiervoor ideaal.

De cloud, het Internet of Things, analytics en sociale media transformeren volledige industrieën en creëren nieuwe bedrijfsmodellen. Data vormt sinds kort de spil binnen menig bedrijf, waardoor 90 procent van alle data de voorbije twee jaar werd gecreëerd. Data is echter als goed: het is extreem kostbaar wanneer je het op de juiste manier ontgint en analyseert, maar waardeloos wanneer het niet bereikbaar is.

De hoeveelheid data die bedrijven verzamelen, neemt explosief toe. Tot voor kort hadden bedrijven twee keuzes voor hun data-opslag: traditionele on-premise opslag en de publieke cloud. Beide opties hebben echter hun nadelen. Zo is on-premise opslag duur en komt de publieke cloud niet tegemoet aan veel bedrijfsnoden. Door on-premise opslag met de publieke cloud te combineren, krijg je de voordelen van beide technologieën. Onderstaande whitepaper legt verder uit waarom de hybrid cloud ideaal is voor jouw bedrijf.

[whitepaper title=”The need for hybrid cloud object storage” thumb_url=”http://contentz.mkt6278.com/lp/21028/260080/theneed.jpg” download_url=”http://www.pages02.net/minocmediaservices/whitepaper2016/20170522_IBM_hybridcloud”]     [/whitepaper]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business