Stroomlijn uw sales

[Whitepaper] Deze whitepaper neemt je mee langs de 7 bekendste pijnpunten in salesafdelingen en toont hoe het anders kan.

 
Salesafdelingen hebben zo hun eigen uitdagingen. Verkopers zijn een groot deel van hun tijd onderweg. Daardoor hebt u weinig inzicht in hun tijdsbesteding en is de communicatie binnen het team vaak onduidelijk.
 
Bovendien verloopt de samenwerking met andere teams soms stroef. In heel wat organisaties leven de sales- en marketingafdelingen haast op verschillende planeten.
 
Wij geloven dat het anders kan. Net zoals technologie onze individuele levens steeds iets makkelijker maakt, kan ze ook een salesafdeling stroomlijnen en heel wat beter doen presteren. Daarnaast wordt het werk voor uw salesmensen een stuk eenvoudiger.
 
Voor dit opzet zijn tablets ideaal. Onderzoek toont aan dat 70% van de salesafdelingen die tablets gebruiken, hun verkoop zien stijgen (1). Het is niet voor niets dat bedrijven driemaal zoveel tablets zullen aankopen in 2016 ten opzichte van 2012 (2).
 
In deze whitepaper nemen we u mee langs de 7 bekendste pijnpunten in salesafdelingen en tonen we hoe een tabletapplicatie ze kan wegnemen.
[whitepaper title=”Stroomlijn uw sales” thumb_url=”http://contentz.mkt6278.com/lp/21028/260080/easi_2.jpg” download_url=”//www.pages02.net/bluepixlmedia/whitepaper2016/20171019_easi”]   Place any content here or remove this info text   [/whitepaper]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business