Nieuws

Google plant (of hoopt) dat Glass nog dit jaar in de winkel ligt

Het is ontzettend onduidelijk wanneer Google Glass gelanceerd zal worden. Gisteren was er nog sprake over 2014, vandaag klinkt het alsof de release toch nog voor dit jaar zal zijn.

Volgens een woordvoerder van Google is de kans groot dat de hoogtechnologische bril Glass toch nog dit jaar beschikbaar zal zijn. Niet enkel voor ontwikkelaars maar ook voor consumenten.

De meningen over de releasedatum van Google Glass zijn verdeeld. Google-topman Eric Schmidt zei gisteren op de BBC nog dat de editie voor consumenten pas in 2014 beschikbaar zal zijn.

[related_article id=”158901″]

Susan Cadresha, een communicatieverantwoordelijke van het productieteam van Google, liet onze Amerikaanse collega’s van ZDNet.com echter doorschemeren dat Glass nog dit jaar in de schappen zal liggen. Volgens haar loopt alles op schema en zal Glass – zoals vorig jaar aangekondigd op Google I/O – dit jaar verschijnen.

“We hopen echt om de consumentenversie voor het einde van het jaar te lanceren”, schreef Cadrecha.

Deze bevestiging maakt alles nog net ietsjes onduidelijker. Hopelijk krijgen we tijdens Google I/O een echte lanceringsdatum. Dat Google-event heeft plaats van 15 tot en met 17 mei in San Francisco.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business