Deals

Dealtip: Microsoft Office Professional 2021 voor 40 dollar

Microsoft Office 2021 40 dollar Mac Windows
Microsoft Office Professional 2021 kost je normaliter éénmalig 579 euro. Via Stacksocial betaal je nu slechts 40 dollar (88% korting) voor de levenslange licentie op het Office-pakket.

Met de Office Professional 2021-licentie krijg je toegang tot Access, Excel, OneNote, PowerPoint en Publisher. Enkel toegang tot de zakelijke versie van Teams ontbreekt nog in de Professional-versie – daarvoor moet je het Professional Plus-pakket aanschaffen. Ook ontbreekt uiteraard toegang tot de Microsoft 365-cloudopslag. Daar krijg je enkel toegang tot via het betalende Office-abonnement.

Wil je geen vaste lasten hebben voor de Office-applicaties, dan is dit het perfecte pakket. Ook voor thuisgebruikers die Access en/of Publisher niet gebruiken is dit pakket uitermate geschikt. Je krijgt weliswaar toegang tot apps die je niet nodig hebt maar je hoeft ze niet te installeren. Office geeft de gebruiker bij installatie namelijk de mogelijkheid om te bepalen welke apps ze willen installeren – vink Access en Publisher gerust af als je die niet nodig hebt.

Als je het Office voor Thuisgebruik & Studenten-pakket aanschaft, ben je bovendien duurder af. In de winkel betaal je daar normaliter 149 euro voor. Met een kost van 40 dollar (nog geen 38 euro op het moment van schrijven) is de deal van Stacksocial daarmee een pak interessanter.

Scoor nu Microsoft Office Professional 2021 voor 40 dollar

Stacksocial heeft momenteel zowel voor de Windows- als Mac-versie van Office een deal openstaan. Let bij de aankoop dus goed in het verschil in de naam van het pakket, de kosten zijn namelijk gelijk. Het Windows-pakket heet Microsoft Office Professional 2021, terwijl het ‘gelijkaardige’ pakket voor Mac wordt aangeboden als Office Home & Business for Mac 2021.

Wil je het Office-pakket heel graag in huis halen? Wees er dan snel bij. De deal voor Windows loopt tot en met zondag, terwijl de Office voor Mac-deal nog tot en met maandag 9 januari beschikbaar is. In beide gevallen krijg je 88 procent korting op de Amerikaanse adviesprijs. Wees er snel bij en scoor één van de deals via onderstaande knop.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business