Deals

Prime Day 2023: de beste deals op wearables

Wearable-deals Amazon Prime Day
© TechPulse/Amazon
Staat een wearable op jouw verlanglijstje voor de zomer? Wij hebben alle deals op smartwatches en sporthorloges van Prime Day hier voor je opgelijst.

Gisteren ging Prime Day alweer van start. Het tweedaagse dealfestijn van Amazon staat alweer in het teken van allerhande elektronicadeals op bijvoorbeeld hoofdtelefoons, laptops en accessoires voor je pc. Wearables zijn daarbij niet achtergebleven: Amazon heeft op 11 en 12 juli allerlei deals op smartwatches, sporthorloges en activitytrackers. Op zoek naar andere deals tijdens Prime Day? Die vind je in onze andere elektronica-dealoverzichten.

We verwachten voor tijdens Prime Day alvast een hoop deals op wearables van Garmin, Samsung, Fitbit, Apple en Amazfit. Deals die je hieronder aantreft zijn steeds de beste in hun soort: artikelen met slechts enkele euro’s korting op zit, vind je hier dus niet. Ook deals die eigenlijk geen deals zijn, slaan we direct voor je over. Scheelt je toch net weer wat zoek- en vergelijkingswerk.

Bekijk hier alle deals op:

Prime-abonnement vereist

Wil je genieten van het Prime Day-dealfestijn? Dan moet je wel eerst geabonneerd zijn op Prime. Zo’n abonnement is de eerste 30 dagen gratis en kost je daarna 2,99 euro per maand. Sluit je nu een Prime-abonnement af en zeg je deze op na Prime Day, dan hoef je daar dus niets voor te betalen. De Prime-abonnementen geven je naast de deals toegang tot gratis (snelle) verzending op Amazon, het Prime Video-abonnement en extra’s voor Amazon’s streamingplatform, Twitch.

Beste Prime Day wearable-deals

Het Prime Day-dealoverzicht voor wearables wordt regelmatig bijgewerkt. Vind je niet direct de deal waarop je gehoopt had? Keer dan nog eens terug. Het overzicht wordt regelmatig bijgewerkt.

Heb je de gewenste deal gevonden? Handel dan snel. Meestal houdt Amazon een beperkte voorraad bij van dealartikelen. Daarna keren de artikelen vaak terug naar hun originele prijs.


Smartwatches

We lijsten hier direct alle Prime Day-deals op voor Samsungs en Apple’s smartwatches. Meestal gaat het om oudere modellen, bijvoorbeeld uit de Galaxy Watch 4-generatie.

TicWatch E3 (Wear OS) – van €167,71 voor €135,99

TicWatch E3 Prime Day
© Mobvoi

TicWatch Pro 3 Ultra (Wear OS) – van €299,99 voor €179,99

TicWatch Pro 3 Ultra Prime Day
© MobvoiSporthorloges

Nadat Garmin net een reeks nieuwe sporthorloges lanceerde, is de kans groot dat de oude modellen tijdens Prime Day 2023 in de aanbieding gaan.

Garmin Venu 2S – van €289 voor €189

Garmin Venu 2S Prime Day
© Garmin

Garmin Venu SQ Music – van €172,94 voor €139

Venu SQ Prime Day
© Garmin

Garmin Instinct 2 Solar GPS – van €300 voor €259

Instinct 2 Solar Prime Day
© GarminActivitytracker

Draag je liever geen smartwatch of sporthorloge? Dan kan een kleinere activitytracker ideaal zijn. We verwachten voornamelijk deals op modellen van Fitbit en Amazfit.

Fitbit Versa 3 – van €149,95 voor €129

Fitbit Versa 3 Prime Day
© Fitbit

Fitbit Sense 2 – van €249 voor €229

Fitbit Sense 2 Prime Day
© Fitbit

Fitbit Luxury – van €135,49 voor €89

Fitbit Luxury Prime Day
© Fitbit


  • Meer deals bekijken? Bezoek dan zeker een van onze andere Prime Day 2023-dealoverzichten. Keer zeker nog eens terug voor de nieuwste deals van Amazons koopjesfestijn.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business